Hva er beauty box – en liten innføring - Beauty Box Heaven

Hva er beauty box – en liten innføring

Er du glad i sminke? Ønsker du å teste ulike produkter og brands uten at det svir i lommeboka? Da er beauty box-konseptet noe for deg!

En beauty box er en eske med diverse skjønnhetsprodukter til en lavere pris enn hva produktene er egentlig er verd. Det er en fantastisk måte å oppdage nye produkter på, eller bare oppgradere sminkesamlingen din! Du har to typer beautybokser. Den ene typen er abonnementsesker hvor du får en eske i postkassen, som regel hver måned, til en fast pris. Hva du får i esken vet du ikke. Det gjør det ekstra spennende når du åpner den! Den andre typen er esker nettbutikker selger enkeltvis, til lageret er tomt. Her får du imidlertid som regel vite hva som er i esken før du kjøper den. Noen ganger kan det være limited edition-esker, som inneholder produkter fra et spesifikt merke.

Hva er i eskene?

Eskene inneholder sminke-, hud- og hårprodukter i ulike størrelser; prøver, travel size, half size og full size. Det meste du får i eskene av hudprodukter er i travel size, selv om de noen ganger glimter til med et helt produkt. Når det kommer til ansiktskrem synes jeg en travel size på 15-20 ml er nok i massevis ettersom ansiktskremer er hyppige gjengangere i eskene. Parfymeprøvene er ofte små. Personlig synes jeg det er greit, da jeg ALDRI klarer bruke opp en hel parfyme. Sminke er ofte i fullsize. De som ikke kommer i fullsize er likevel ofte store nok størrelser til at du virkelig får testet produktet en god stund. I type limited editionesker er det oftere fullsize-produkter enn i de andre typen esker. Disse eskene er oftere litt dyrere også.

Hva koster en beauty box?

Abonnementsesken til Lookfantastic koster 159 kr, Glossybox koster 179 kr og Goodiebox 249 kr. Happybox ligger som på 498 kr esken. Esker som ikke kommer som abonnement og kjøpes enkeltvis varierer på pris mellom 149 til over 800 kr. På de fleste eskene ligger prisen slik at det blir mellom 25 til 35 kr per produkt. Jeg har opplevd å motta produkt på opp til 400 kr i verdi. Da er 25 kr slettes ingen dårlig pris!

Hvor ofte får du eske når du abonnerer?

De fleste abonnementene sender ut eske en gang i måneden. Happybox skiller seg ut med å sende ut hver tredje måned.

Fordelene med beautybokser:

 • Teste nye hudprodukter, sminke og parfymer både i fullsize og prøver
 • Mye verdi for pengene
 • Enkel måte å holde seg oppdatert på trender
 • Noe å glede seg til i postkassa annet enn giroer og reklame 🙂
 • Om du ikke bruker alt selv har du alltids noe liggende til en perfekt venninnegave dersom du plutselig blir invitert i bursdag

Dersom du er i villrede om hvilket abonnement du bør gå for kan du lese dette blogginnlegget 🤩

Du kan også følge meg på instagram -> Beautyboxheaven 😉

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up