Beauty box - hvilket abonnement bør du velge? - Beauty Box Heaven

Beauty box – hvilket abonnement bør du velge?

Har du oppdaget beauty box-konseptet, men er usikker på hvilket abonnement du skal satse på? Kanskje dette innlegget kan hjelpe deg på vei.
Reklame: Enkelte lenker i innlegget er affiliatelenker. Det påvirker likevel ikke min personlige vurdering av hvilke esker jeg selv foretrekker og anbefaler.

Innlegget er sist oppdatert 14. oktober 2020.

De ulike abonnementene i Norge

Det er tre abonnementsesker om er «tilgjengelig i Norge»; Glossybox, Lookfantastic Beauty Box, og Goodiebox. Lookfantastic har en norsk nettside, men de inkluderer ikke norsk MVA i prisen. Per nå kan du bestille abonnementseskene uten å betale toll, men dersom de ikke VOEC-registrer seg vil du i fremtiden måtte betale toll.

Glossybox

Hvis vi begynner med Glossybox…De sender ut månedlige esker med fem produkter. Verdien per produkt varierer veldig. Du kan få alt fra en liten prøve på tannkrem, en 3ml prøve på parfyme, til et fullsize produkt verd 400 kr. På løpende abonnement koster det 179 kr per eske, men dersom du er villig til å betale et årsabonnement blir eskeprisen på 140 kr. Du kan få eskeprisen helt ned i under 100 lappen når de har tilbud på årsabonnement, ofte i forbindelse med Black Friday eller Cyber Monday. Les mer om dette i blogginnlegget mitt, «Hvordan betale rundt 100 kr esken for Glossybox«. For hver eske kan du samle opp glossycredits for å gjøre produktundersøkelser på det du har fått. Credits kan du veksle inn i en ny eske, limited edition eske eller handle for hos Lookfantastic (faktisk!).

Goodiebox

Goodiebox er ganske lik Glossybox. Du får en eske hver måned med minst fem produkter. Noen ganger får du flere. Produktene kan være både i prøvestørrelser og fullsize. Goodiebox har litt flere fullsize produkter og litt dyrere produkter enn Glossybox. Prisen ligger på 249 kr esken, men Goodibox garanterer at verdien av produktene minst er på 650 kr. Ofte ligger verdien MYE høyere enn det. Også på Goodiebox går du poeng for å svare på produktundersøkelser av det du får i esken. Poengene kan du bruke til å betale for månedsesker eller limited editions hos Goodiebox.

Goodiebox har også et rent sminkeabonnement som heter Goodiebox Crush. I dette abonnementet sendes det ut en eske hver tredje måned med sminke. Esken koster 159 kr for de som allerede abonnerer på den ordinære Goodiebox esken, og 199 kr for de som ikke abonnerer på Goodiebox fra før. 

Lookfantastic beauty box

Lookfantastic Beauty Box sender også ut månedlige esker. Disse eskene inneholder seks produkter. Et par ganger i året har de et ekstra produkt i esken. I forhold til Glossybox og Goodiebox er det kanskje litt oftere prøvestørrelser på produktene, men til gjengjeld har de nesten alltid produkter fra de litt dyrere merkene. Lookfantastic sin eske koster 159 kr på løpende abonnement. Dersom du er villig til å betale for et helt år av gangen blir prisen på 145 kr per eske. Eskene bruker ha en verdi fra 800 til 1500 kr.

Beauty bokser dedikert til dyrevennlige veganske produkter

Er du opptatt av dyrevelferd? Ja, da kan du abonnere på beautybokser som kun inneholder «cruelty free» og veganske hudprodukter og sminke. Det er dessverre ingen norske beauty bokser som annonserer seg som vegansk så samtlige abonnement som er nevnt her er utenlandske.

The Pip Box inneholder 5 til 7 prøver og fullsize produkter og koster £21,50 med frakt. Petit Vour Beauty Box inneholder 4 til 5 produkter til en verdi av over 50 $. Esken koster 25 $ måneden for abonnenter utenfor USA. Petit Vour Plus Beauty Box er et oppgradert abonnement fra Petit Vour hvor du får 5 til 7 produkter til en verdi av over 100 $. Dette abonnementet koster 30 $ måneden. Merk at det er gratis frakt på eskene fra Petit Vour, men du må be om en kode som må brukes månedlig for å slippe frakt på disse.

Så hvilken beauty box bør du velge?

Norske esker

Dersom du ikke ønsker ta stilling til kronekurser og tollgrenser, eller synes det føles tryggere å bestille fra en norsk nettside har du egentlig bare to abonnementer å velge fra.

Da står du igjen med Goodiebox vs Glossybox. Disse to eskene er relativt like, med noen unntak. Goodiebox kan ha flere enn fem produkter, de har flere fullsizeprodukter enn Glossybox, og du får ikke Palmolivesåper, små parfymeprøver eller tannkremer i Goodiebox. Det er noe Glossybox er ganske glade i å gi, til min store irritasjon. Personlig vil jeg nok dermed anbefale Goodiebox av de to. Jeg synes rett og slett at man får mer for pengene selv om esken er litt dyrere. Dersom du ønsker et rent sminkeabonnement er Goodiebox Crush midt i blinken. Dersom du ikke er interessert i så mye hudprodukter, vil ha en litt billigere eske, og ikke synes det gjør noe med parfymeprøver og litt billigere deodoranter og såper i blant, kan du fint gå for Glossybox.

Utenlandske esker

Foreløpig er abonnementsesken til Lookfantastic tollfri. Går du for denne får du flere prøvestørrelser, men også mer high end-produkter. Min personlige mening er at både Goodiebox og Lookfantastic sin beauty box gir deg mer for pengene enn Glossybox.

Er du veganer eller opptatt av dyrevelferd er The Pip Box eller en av Petit Vour abonnementene noe for deg. 

Hva du bør velge er egentlig helt opp til deg. Håper dette innlegget iallefall har gitt deg nok informasjon til å vite hva som føles riktig for deg 😊

Bli med i facebookgruppen «Vi som digger beauty boxer»

Beauty Box Heaven har opprettet facebookgruppen «Vi som digger beauty boxer» hvor du kan være med å diskuter produkter, esker og de ulike abonnementene! Inviter gjerne venner som også abonnerer på esker i gruppen! 

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up