Lookfantastic Birthday Edition september 2018 - Beauty Box Heaven

Lookfantastic Birthday Edition september 2018

Endelig kom årets Birthday Edition fra Lookfantastic i postkassen min! I år feirer Lookfantastic Beauty Box fire år. Bursdagsesken pleier inneholde ekstra spennende produkter. Derfor har jeg gledet meg ekstra mye denne måneden.

Før jeg begynner og ramse opp hva esken inneholder må jeg bare si at det mangler ett produkt på bildet! I år, som i fjor, lå det godteri i esken. Så hadde det seg slik at jeg hadde søtnød i går kveld, så candyet ble rett og slett spist opp. Skal jeg være ærlig, så var det ikke så veldig godt. Lavendelsmak på godteri er litt for spesielt. Kanskje forventningene var litt høye på grunn av den fantastisk gode lollypopen de hadde med i fjor.

Så, over til innholdet i esken (minus godteriet)…

Eve Lom cleancer

Dette er faktisk en gjenganger fra bursdagesksen i fjor. Produktet er på 20 ml. Det følger med en linklut som du skal bruke når du renser ansiktet. En fullsize på 100 ml koster over 600 kr! Ettersom jeg fikk cleanseren i fjor også, har jeg fått testet den ut. Teksturen er som en lett balm. I følge instruksjonen skal du bruke fingrene til å massere cleanseren inn i huden med sirkulære bevegelser. Så tar du varmt vann på linkluten som fulgte med, holder det over ansiktet i fem sekunder for å åpne porene. Denne prosedyren skal utføres tre ganger før du vasker produktet vekk fra ansiktet. Så gjør du samme prosedyre med kaldt vann tre ganger for å lukke porene.

Cleanseren føles fantastisk når du masserer den i huden, og har en mild og behagelig lukt. Selv om jeg digger produktet, ville jeg ikke orket bruke 600 kr…for en cleanser. Personlig synes jeg også det blir litt mye styr med vaskeprosedyren om jeg skulle gjort det hver kveld.

Mane ‘n Tail Hoofmaker Hand & Nail Therapy

Mane ‘n Tail er kjent for sjampoen sin, som forøvrig egentlig ble produsert som en sjampo for hester. Håndkremen er i travel size på 57 g. En fullsize er på 170 g og koster rundt 160 kr.

Jeg har VELDIG tørre hender. Det perfekte canvas å prøve litt håndkremterapi. Lukten er helt grei. Ikke fantastisk, og ikke avskyelig. Litt over middels god. Den føles litt annerledes enn andre håndkremer jeg har vært borti, og jeg har prøvd MANGE! Kremen trekkes godt inn, men det kjennes ut som det er et lett voksaktig lag på huden. Litt uvant, men faktisk å foretrekke over de fleste andre kremer for tørr hud som etterlater et lett fettlag på huden… og merker på alt av fjernkontroller.  Ingen merker her! Ofte synes jeg håndkremer mister effekten etter å ha vasket hendene. Denne holder seg godt, selv etter at du har vært på badet. Det eneste jeg har å klage på er den idiotiske pakningen kremen kom i, hvor du først ikke får ut noe som helst, til du gir flaska et realt kakk slik at alt for mye kommer ut. Fullsizen kommer forøvrig i en vanlig håndkremtube, og er sikkert ikke like vanskelig å ha med å gjøre 😊

Philip Kingsley Elasticizer

Denne hårkuren lover å gi håret ditt elastisitet og et skinnende resultat. I motsetning til andre hårkurer jeg har vert borti skal denne has i håret FØR sjampo. Dette er en produktprøve på 40 ml. Er spent på om det er nok til faktisk å merke forskjell. Tenker jeg skal teste ut, og skrive en oppdatering når prøven er tom. Koster rundt 350 kr for en fullsize på 150 ml.

Lord & Berry Strobing Pencil

I følge Lookfantasticheftet er denne lille saken perfekt til å gi en skinnende glød på spesifikke områder i ansiktet ditt. Denne prøven inneholder 0,7 g. En fullsize er på 28 g og koster rundt 150 kr på Amazon. Testet den under øyebrynet, og syntes den både er enkelt å påføre, og gir et fint shimmer. Vanligvis bruker jeg fingrene til å påføre shimmer under øyebrynet. Med denne får du konsentrert shimmeret akkurat der du vil ha det. Bland det litt ut med fingeren etter du har påført, og du får et fint og naturlig resultat. Fungerer også utmerket i øyekroken mot neseroten og på cupids bow over leppa. Kan brukes på større områder, som kinnbena, hvis du legger flatsiden til, men tror jeg vil foretrekke å bruke en annen type highlighter der. Strobing pencilen var absolutt favoritten i eska!

Aromatherapy Associates Revive Morning Bath & Shower Oil

Dette er en 9 ml prøve på aromaolje som du kan ha i badevannet eller smøre på huden før du går i dusjen.  Syntes det var litt intens aroma på første sniff, men etter å ha luktet noen ganger synes jeg faktisk det lukter godt. Visst nok grapefrukt, rosmarin, einebær, furu og kokosolje. Kanskje derfor jeg får assosiasjoner til likør? Har prøvd å søke litt på nett, og dersom du skal kjøpe denne uten å få toll-trøbbel, vil en fullsize på 55 ml koste deg 700 kr! Ettersom jeg kan se er det ingen lovnader om underverker for huden, så dette er tydeligvis en ren 700 kr dyr aromaopplevelse. Du kan ha et par korker olje i badevannet, eller en kork olje som smøres utover kroppen før dusj. Testet en kort før dusj her om dagen, men ser ikke helt poenget ettersom du skal vaske deg i dusjen uansett.

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Jeg er fan av mudmasker, så jeg ble gira da jeg så at esken inneholdt en mudmask. Til å være en liten prøve på 5 ml, opprettholder Omorovicza en high end look med den fancye frostede lille krukken. Har ikke klart å finne produktet i en norsk nettbutikk, men på Lookfantastic får du kjøpt en fullsize på 50 ml til over 760 kr (pluss toll og moms!). Masken føles kjølig og forfriskende på huden til den tørker inn og blir stiv. Den ser ut til å rense godt ned i porene, og levner en glitrende glød over huden fra små glinsende partikler når du vasker masken vekk. Både lukten, og hvordan masken føles, gir meg en følelse av å være på SPA!

Mer om Lookfantastic sitt beauty box abonnement finner du i abonnementsoversikten.

Dette er mitt første review på nettsiden. Blogging er nytt for meg, så jeg prøver å finne frem til min egen stil og tilnærming. Gi meg gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet på innlegget! Vil veldig gjerne vite om det er noe dere mener mangler, eller om noe burde være annerledes. Peace out ✌

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

chat
Add a comment
keyboard_arrow_up