Har du produkter du aldri får brukt? Hvorfor ikke lage en julekalender til en heldig venninne? - Beauty Box Heaven

Har du produkter du aldri får brukt? Hvorfor ikke lage en julekalender til en heldig venninne?

Når du abonnerer på beautybokser får du alltid noen hudprodukter som ikke passer din hudtype eller sminke som ikke faller personlig i smak. Etter hvert har du en knippe produkter du ikke helt vet hva du skal gjøre med. Fullsizeprodukter kan man alltids gi i bursdags- eller julegaver, men hva med produktene i mindre størrelser? Hvorfor ikke glede en venninne med en julekalender?

Jeg synes det er kjempekoselig å lage julekalender til andre. Og jeg kan garantere at den som mottar julekalenderen blir glad. Om du ikke har nok produkter til å fylle alle 24 lukene gjør det ingen ting. Du kan fylle de lukene du mangler produkter til med te, sjokolade eller noe annet godt. Det er mange måter å lage eller dekorere en julekalender på. Her får du et eksempel på en enkel og billig kalender å lage.

Det du trenger er gråpapir, saks, lim, teip, tusj, stiftemaskin, garn, kleshenger (med oppheng til å henge bukse på) og 24 ting å ha i lukene.

Julekalender

Det kan være lurt å starte med å sortere ut hva de ulike lukene skal inneholde. Det jeg gjerne gjør er å tegne opp 24 ruter på et A3 ark, og sorterer produktene ut i rutene. På den måten får du en god oversikt over hva de ulike lukene inneholder og kan sørge for at ikke to like produkter kommer etter hverandre. Så er du klar til å starte på selve kalenderen. Jeg foretrekker å lage gavepapirposer i stedet for å pakke inn produktene på vanlig måte. Til det trenger du både lim og teip. Du klipper opp gråpapiret i firkanter eller rektangler, avhengig av hvor brei eller lang du vil ha posen. Lag gjerne ulike størrelser. Limet bruker du til å lime sammen sidene på papiret. Du kan droppe teip og velge lime bunnen til posen, men hvis posen skal inneholde et litt tyngre produkt, kan det være lurt å bruke teip. Du finner mange instruksjoner på nett hvordan lage papirposer.

Posene skal henge fra kleshengeren så du fester en garntråd til hver pose med å stifte den fast i toppen etter du har lukket posen. Du kan gjøre det enkelt å bare skrive tallet på posen med tusj, eller du kan dekorere med å skrive tallet på en papplapp med motiv. Om du vil gjøre noe ekstra utav det kan du bruke litt større papplapper og skrive noe personlig om vennskapet deres på hver lapp. Nå er du klar til å henge opp lukene på hengeren. Pass på å fordele vekten så alt ikke henger skjevt, og ikke knyt trådene for stramt. Man må kunne skyve trådene langs pinnen slik at vekten kan fordeles etterhvert som venninnen din åpner lukene.

Tataa! Så har du en fin gave til en fin venninne. Hun kommer garantert til å tenke fine tanker om deg hver dag mot jul 😍

 

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up