Lookfantastic desember 2018 - The Christmas Edition - Beauty Box Heaven

Lookfantastic desember 2018 – The Christmas Edition

Yey! Gledet meg ekstra til Lookfantastic sin juleeske, og den skuffer ikke! Av duellen mellom Glossybox og Lookfantastic fikk Lookfantastic en overlegen seier denne måneden. Esken fikk jeg like før jul, og på grunn av juleferie har jeg rett og slett ikke skrevet blogginnlegget før nå.

Lookfantastic desember 2018

Månedens eske inneholder:

This Works Deep Sleep Pillow Spray

Dette er produktet som sikrer deg skjønnhetssøvnen din. Du sprayer produktet på hodeputen din rett før du skal legge deg. Duften av olje fra kamille, vetiver og lavendel skal sende deg rett i drømmeland. Har fått en mindre prøve av produktet i en tidligere boks. Det er en veldig behagelig duft å legge hodet sitt på, men synes kanskje duften fort forsvinner. Kan heller ikke si at det påvirker søvnen min noe særlig, men så har jeg vanligvis lett for å sovne uansett. En fullsize er på 75 ml og koster 202 kr. Produktet i esken er en prøve på 10 ml.

This Works Pillow Spray

DR Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Dette øyeserumet reduserer fine linjer og rynker under øynene med hjelp av bringebærfrøolje, samt kvikker opp huden under øynene med granateple ekstrakt. Dersom serumet er kaldt vil det også hjelpe redusere poser under øynene. Produktet er en fullsize og koster 207 kr.

Dr. botanical pomegranate superfood eye serum

Var kjempespennt på dette produktet! Har ikke helt bestemt meg hva jeg synes enda. Heller kanskje litt mot at det er upraktisk ettersom den levner huden rundt øynene veldig oljete. Kanskje jeg rett og slett må bruke en dråpe, og smøre det over et større område.

Illamasqua Hydra Veil Primer

Denne primeren er beriket med mikroalger og vitamin C og B3 og gir optimal fuktighet, mens planteekstrakter beroliger og pleier huden og etterlater den med et friskt, rebalansert og sunt utseende. Nærer huden din dypt for å skape den perfekte base for sminkepåføring. En fullsize er på 30 ml og koster 381 kr. Produktet i esken er en prøve på 7 ml.

Illamasqua Hydra Veil Primer

Liker produktet! Det holder hva det lover. Konsistensen er som en lett gel, og gjør den enkel å påføre jevnt over huden.

Grow Gorgeous Scalp Detox

Dette er en detox som brukes før shampoo. Den eksfolierer hudebunnen og holder håret lett og fresh. En fullsize er på 190 ml og koster 314 kr. Produktet i esken er en prøve på 50 ml. Har ikke fått testet produktet enda så har ingen erfaringer og dele.

Grow Gorgeous Scalp Detox

Karl Lagerfeld + Model Co Brow Pencil

Nå har lageret av Karl Lagerfeldsminke økt kraftig takket være både Glossybox og Lookfantastic. Morsomt å få teste en brow pencil av merket. Fargen er kanskje i utgangspunktet litt for mørk for meg, men jeg foretrekker å fylle brynene med bare litt farge slik at de ser naturlig fyldigere ut. Med svært lette streker passer fargen helt fint. Produktet er en fullsize og koster 242 kr.

Karl Lagerfeld + Model Co Brow Pencil

Limited Edition Lookfantastic Beauty Sponge

Har faktisk tenkt på at jeg trengte en ny beauty sponge, så det passet perfekt å få en nå! Svampen er fast og bouncy. Har ikke testet den enda, men tror ikke jeg vil merke noen forskjell fra real technique sin.

Limited Edition Lookfantastic Beauty Sponge

 

Alt i alt er jeg svært fornøyd med månedens eske ❤

Du finner mer informasjon om Lookfantastic sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up