Glossybox januar 2019 - Beauty SPA - Beauty Box Heaven

Glossybox januar 2019 – Beauty SPA

Ny måned, og Glossybox innleder 2019 med et SPA tema. Et bra tema, men synes esken godt kunne hatt mer enn to produkter som kan klassifiseres som spaprodukter.

Glossybox Beauty Spa Januar 2019

 

Månedens eske inneholder:

 • Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face and Eye Cream
 • Elvital Dream Length Steam Mask
 • Palmolive Happyfull Roll-On
 • Figs & Rogue Soft Focus Pore Perfect HD+ Matte Veil
 • Afterspa Cleansing Puff

Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face and Eye Cream

Dette produktet er en svindyr anti-aging ansiktskrem som også kan brukes på øyeområdet. Ved hjelp av hyaluronsyre gir huden den dype næringen den trenger for å fylle ut de fine linjene, samt friske opp øyeområdet. Vitamin B3 reduserer store porer, pigmentendringer og ujevnheter i huden. Maris Aqua gir fuktighet, samt balanserer olje og sebumproduksjon. Når jeg sier at kremen er svindyr, så er det fordi den det koster 1098 kr for en fullsize på 50 ml! Gøy at det var en fullsize som lå i esken 😍 Får ikke prøvd den enda fordi jeg må holde meg unna hyaluronsyre for tiden. Til den prisen burde man få resultater!

Avant Skincare Face and Eye Night Cream

Elvital Dream Length Steam Mask

Dette er en hårmaske for langt og skadet hår. Hårmasken består av vegetabilsk protein og ricinusolje. Det følger med en selvoppvarmende hette som skal brukes sammen med masken. Tror håret mitt sårt trenger en slik maske ettersom jeg ikke er så flink å gå til frisøren 😏 Masken kommer i en engangspakning og koster 75 kr. Nedenfor ser dere en liten reklamesnutt som viser hvordan man bruker produktet.

Palmolive Happyfull Roll-On

Palmolive Happyfull Roll-on er en deodorant med 48-timers beskyttelse mot lukt og svette som ikke levner hvite flekker og virker pleiende på huden. Deodoranten lukter ganske godt. Er likevel mer glad i deoer som ikke lukter, da god lukt ofte kan bli litt uggen over tid. Har allerede to doedoranter fra tidligere esker som jeg ikke har fått brukt opp enda. Denne skal derfor få ligge i skuffen ubrukt en stund til. Deodoranten er på 50 ml og koster 37 kr.

Palmolive Happyfull Roll-on

Figs & Rogue Soft Focus Pore Perfect HD+ Matte Veil

Jeg er litt usikker på om dette produktet er et serum eller en primer.  I følge beskrivelsen på Feelunique og Glossybox er det et lett og matt serum som minimerer porer og jevner ut huden. I tillegg reduserer det urenheter i huden og forhindrer kviser. Samtidig står det at man kan bruke produktet under sminken for at den skal se jevn ut på huden. Man skal også påføre det på hydrert hud, altså etter hudkrem, i motsetning til andre serum. Fokuser på T-sonen ved påførsel. En kan også påføre det oppå sminke ved å presse det lett på huden med fingrene. Produktet i esken er en fullsize og koster 385 kr.

Figs and Rouge Soft Focus Pore Perfection

Produktet har en helt merkelig lukt, og føles litt stivt på huden i begynnelsen. Synes jeg fikk en noe gjevnere hud da, så produktet virker. Stort minus for lukten, selv om den forsvinner litt etter hvert 😒

Afterspa Cleansing Puff

Huden min ER SÅ TØRR for tiden. Ble derfor kjempeglad da jeg så dette produktet i esken. Det er en Cleansing Puff som du bruker for å jobbe inn renseproduktet du vanligvis bruker. Puffen er litt grov og skal dermed eksfoliere huden samtidig som du renser den. Fukt svampen før du har på renseproduktet du bruker og masser forsiktig inn i huden. Husk å skylle svampen godt og tørk den mellom hver bruk, så varer den lengre. Svampen koster 87 kroner.

Afterspa Cleansing Puff

Svampen er litt grov. minner meg mer om en skrubb man bruker til å vaske kjøkken og fuger, og det kjennes godt på huden. Er du litt sensitiv bør du være varsom når du vasker ansiktet med denne. Ignorer de sinnsykt tørre hendene mine på bildet 🤣 De har det ikke så greit i din tørre vinterkulda.

 

Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up