Lookfantastic Januar 2019 - Clean Beauty - Beauty Box Heaven

Lookfantastic Januar 2019 – Clean Beauty

Det var noen ekstra overraskelser i månedens eske fra Lookfantastic. Eskens tema  Clean Beauty er en god innledning til det nye året. Er absolutt fornøyd med månedens fangst!

Lookfantastic Clean Bauty Januar 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

DR Paw Paw Original Clear Balm*

Dette er en balm laget av fermentert papaya. Du kan bruke den til tørre lepper, tørre partier på kroppen, hender, hår, neglband, hvor det måtte være. Du kan også bruke den som en primer til sminke og som finish på øyebryn. I tillegg er den parfyme- og parabenfri! Produktet i esken er en fullsize på 25 ml og koster 78 kr.

Dr Paw Paw

Har fått dette produktet to ganger før. Det gjør meg egentlig ikke noe å få det en tredje gang, ettersom det faktisk er et veldig godt produkt for min tørre vinterhud. Både lepper og hender trenger sårt all næring det kan få for tiden! Vil absolutt anbefale!

Swell Ultimate Protect and Renew Serum

Dette er et lett og silikonfritt serum for slitte tupper og frizzy hår. Alt du trenger er en liten ertestor dråpe i handkletørt hår fra midten og ned, og håret blir slett og hydrert. Dette produktet skal absolutt testes. Har nevnt i tidligere blogginnlegg at jeg ikke er så flink å gå til frisøren, så dette er kanskje noe for meg. 😁

Swell Ultimate Protect and Renew Serum

Vitamasques Gold Dust Sheet Mask Marine Gold

Ansiktsmaske med ekte gullstøv. Den ultratynne masken gir fukt til huden uten å levne overflødig med rester. Masken koster 68 kr. Har faktisk fått to ansiktsmasker fra Vitamasques i tidligere bokser, sist i Glossybox din desembereske. Alltids like gøy med ansiktsmasker! Gleder med til å prøve den! ✨

Vitamasques Gold Dust Sheet Mask

 

Bellapierre Banana Setting Powder

Er du ute etter et gultonet setting powder er dette noe for deg. Ettersom det er gultonet korrigerer det blåtoner i huden din og er derfor ideel til mørke ringer under øynene. Ellers skal dette gjøre jobben som setting powder å holde foundation og consealeren på plass dagen lang. Har faktisk fått dette pudderet i en Glossybox for over et år siden. Må innrømme at jeg ikke har testet det ut i så stor grad at jeg kan si så mye om det er å anbefale eller ikke. Har rett og slett for liten erfaring med setting powder til det. Produktet er en fullsize og koster 213 kr.

Bellapierre Banana Setting Powder

 

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser*

Her er en oljefri fuktighetskrem som også korrigerer ansiktsfargen din, og visst nok kviser og porer også. Fuktighetskremen inneholder quinoa og vann fra kokosnøtter for å revitalisere huden, samt lysreflekterende mikroperler og glød. Kremen fungerer også som en primer for å holde sminken på plass. Bonus er at den i tillegg til å være oljefri, også er fri for parabener, heftige kjemikalier og bra for sensitiv hud. Den gir fuktighet, ja. Vil si kremen er for tynn til å fungere særlig som fargekorrigerende alene uten sminke. Har ikke testet den som en primer enda. Det beste av alt er likevel lukten. Den er AMAZING! Den er også veldig igjenkjennbar, og det tok med omtrent fem sekunder å skjønne hvor jeg har lukten dra. Den lukter Pez! Godteriet du fikk i de ulike samleobjektene av dispensere. Kunne tenke meg å kjøpe produktet i fullsize KUN på grunn av lukten  💖 Produktet er i prøvestørrelse på 9,6 g. En fullsize er på 50 ml og koster 230 kr. Til min store overraskelse oppdaget jeg at det lå to av disse i esken min 🤩

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie

Popband Active Hair Ties

Disse utrolige fancye hårstrikkene skal være skånsom mot håret og ikke gi håret den skarpe bungelen det kan få spesielt hvis det er fuktig når du tar strikket i. Vet ikke helt om jeg ser poenget med å bruke disse strikkene i stedet for vanlige strikk. De ser fine ut, ja, men den knuten er litt upraktisk og ser ikke like fin ut når du har strikket i håret.

Lookfantastic Hair Band

 

Så over til den ene overraskelsen i månedens eske (den andre var dobbelt opp av First Aid Beauty kremen). Jeg fikk en sminkekost som det ikke står noe om i heftet. Ser på instagram at de fleste andre ikke har fått den. Var imidlertid ett bilde på instagram av en som hadde fått kosten og en ekstra FAB krem. Vet ikke helt hvorfor enkelte har fått ekstra produkter, men skal absolutt ikke klage. Kosten er utrolig digg! Eneste er at jeg ikke helt vet hva den skal brukes til 🤣

 

Du finner mer informasjon om Lookfantastic sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up