Lookfantastic februar 2019 - The Romance Edition - Beauty Box Heaven

Lookfantastic februar 2019 – The Romance Edition

Blir alltid like glad nĂ„r jeg ser en pakke fra Lookfantastic i postkassen min 💖 MĂ„nedens tema er selvfĂžlgelig «romance». Foruten at esken er mottatt like fĂžr Valentines Day er det lite av innholdet i esken som minner om romanse. Likevel er jeg hĂžvelig fornĂžyd med innholdet, i og med det er ting jeg har bruk for 😏

Lookfantastic Beauty Box The Romance Edition

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

MĂ„nedens eske inneholder:

Philip Kingsley Maximizer*

Dette er en spray som gir fylde og volum til fint hĂ„r, samt gir glans og holder hĂ„ret pĂ„ plass. HĂžres ut som bestilt for meg 😏 Sprayen har antistatiske egenskaper, samt beskytter hĂ„ret for UV strĂ„ler. Du kan bruke sprayen pĂ„ bĂ„de tĂžrt og fuktig hĂ„r, enten kun i rĂžttene for litt lĂžft, eller i hele hĂ„ret for volum.

Philip Kingsley Maximizer

Dette er ikke det produktet jeg har prÞvd som gir mest volum, men en ting jeg virkelig liker med denne sprayen. Jeg bruker nesten aaaldrig noe i hÄret mitt, og det er fordi jeg hater fÞlelsen av Ä ha produkt i hÄret. Enten blir hÄret tungt, eller stivt eller ett eller annet. Som regel kjenner du at det er NOE i hÄret. Det som er sÄ utrolig digg med denne sprayen er at du hverken kjenner det i hÄret nÄr du jobber produktet inn i hÄret, eller nÄr du tar i hÄret etter det er tÞrt! Tommel opp! Produktet i esken er pÄ 60 ml. En fullsize er pÄ 250 ml og koster 186 kr.

 

Sleek MakeUP Face Form Palette

MĂ„ innrĂžmme at dette var mĂ„nedens skuffelse i esken, selv om jeg allerede visste om produktet via sneak peaken pĂ„ baksiden av forrige mĂ„nedshefte. Er litt lei av Ă„ fĂ„ produkter fra Sleek MakeUP i bĂ„de Lookfantastic og Glossybox. Ja, produktene deres er av ok kvalitet til Ă„ vĂŠre sĂ„ billig. Kvaliteten er likevel under det jeg foretrekker. Har ogsĂ„ fĂ„tt nok av contouring og highlighter! Synes Ă„ huske jeg fikk samme produkt fra Sleek MakeUP, bare uten blushen, for litt under et Ă„r siden. Jeg orker rett og slett ikke teste produktet engang. Det blir gitt bort til fĂžrste venninne som vil ha det đŸ€Ł

I fÞlge Sleek MakeUP er dette en best seller. Ettersom jeg ikke har testet produktet slenger jeg pÄ et youtube review fra ei som er ganske positiv til paletten.

Lord & Berry Matte Lipstick Pencil – Intimacy*

Denne leppestiften har en jevn og silkeaktig tekstur, og lover et langvarig godt pigmentert resultat.  Jeg har litt tĂžrre lepper nĂ„ som det er vinter. Uten Ă„ ha preppet leppene pĂ„ forhĂ„nd med lipsyl eller primer fĂžles leppestiften fortsatt myk og behagelig pĂ„ leppene. I esken fĂ„r du testet fargen «Intimacy», som er en fin mĂžrk nudefarge. Fargen er en type farge som vil passe de fleste, og er skikkelig fin pĂ„. Sjekk lenken for Ă„ se de andre fire fargene du fĂ„r leppestiften i! Var superfornĂžyd med shimmerblyanten av Lord & Berry jeg fikk i Lookfantastic for et halvt Ă„r siden. Tror denne ogsĂ„ blir en favoritt 💖 Produktet i esken ser litt mindre ut enn bildene fra Lookfantastic sin nettbutikk, noe som fĂ„r meg til Ă„ mistenke at det ikke er en fullsize. Det er likevel en stor prĂžve pĂ„ 1,8 g. En fullsize koster 158 kr.

Lord & Berry Matte Lipstick Pencil - Intimacy

Doucce Punk Mascara*

Har testet en annen mascara fra Doucce for ikke sÄ lenge siden gjennom Glossybox, og var kjempefornÞyd! Var derfor veldig spent pÄ denne.  Mascaraen lover fyldige vipper med et langvarig resultat, uten Ä klumpe. Mener Ä huske den andre jeg testet lovde det samme. Den har ogsÄ en kost med bÄde lange og kortere bÞrstehÄr for Ä fÄ fÄ en fin separering av vippene og maksimalt volum og lengde. Er like fornÞyd med denne mascaraen som forrige. Den gir absolutt volum til de tynne kjedelige vippene mine. Eneste er at den svertet litt under Þynene, men Ärsaken var nok en times lur jeg tok meg i sengen uten Ä ha tatt av mascaraen pÄ forhÄnd. I esken fÄr du en prÞve pÄ 6 ml. En fullsize er pÄ 11,5 g og koster 202 kr (akkurat nÄ pÄ tilbud til 162 kr pÄ Lookfantastic).

Doucce Punk Mascara

Emité Rose Gold Lash Curlers

MĂ„ innrĂžmme at jeg ikke merker sĂ„ stor forskjell pĂ„ ulike vippetenger. For meg er en vippetang, en vippetang. Denne er bĂ„de ergonomisk og ser veldig eksklusiv ut. Mer har jeg ikke Ă„ si 😂

Emité Rose Gold Lash Curlers

Erno Laszio Deep Sea Mud Bar*

Synes dette sÄpestykket bare er sÄÄÄÄÄÄ sÞt! Det er ikke noe vanlig sÄpestykke. Det er en ansiktssÄpe bestÄende av 26 mineraler som sammen skal beskytte, fornye og rense huden. I tillegg sÞrger den for at huden holder pÄ fuktighetsnivÄet med glyserin. Den inneholder hverken parabener, mineralolje, ftalater eller petrolatum.

Du skal vĂŠte sĂ„pestykket og massere det rett pĂ„ huden. Kanskje det var fordi det er sĂ„ himla lite, men det var litt knotetet Ă„ prĂžve holde fast pĂ„ et vĂ„tt sĂ„pestykke mens man gnir det rundt i ansiktet. Hadde vĂŠrt litt enklere Ă„ bare massere sĂ„pe ut av sĂ„pestykket og i hendene, fĂ„r sĂ„ Ă„ massere med fingrene i ansiktet. Et annet tips er Ă„ vĂŠte ansiktet godt fĂžrst. Å kun vĂŠte sĂ„pestykket funker dĂ„rlig pĂ„ et tĂžrt ansikt. Det lille sĂžte sĂ„pestykket i esken er en prĂžve pĂ„ 17 g. En fullsize er pĂ„ 100 g og koster 338 kr.

 

Du finner mer informasjon om Lookfantastic sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg pÄ nyhetsbrevet!

FÄ beskjed nÄr jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nÄrsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up