Glossybox februar 2019 - It's all about love - Beauty Box Heaven

Glossybox februar 2019 – It’s all about love

Månedens Glossybox er kommet, og denne måneden er jeg egentlig fornøyd med ALT i esken.

Glossybox februar 2019

Månedens eske inneholder:

 • Laritzy Cosmetics Deaw Pot «Glory»
 • Skinchemists Rose Quartz Youth Defence Lip Plump
 • Maybeauty The Incredible Pore Strip with Charcoal
 • Matis Climatis
 • Karl Lagerfeld Fleur de Pecher EdP & Karl Lagerfeld Bois de Vetiver EdT

Laritzy Cosmetics Deaw Pot «Glory»

Dette er den andre produktet jeg får fra Laritzy Cosmetics via Glossybox. Tidligere har jeg fått en contouring stick. Dette er en kremaktig highlighter med ultrafint shimmer i en kobberfarge kalt «Glory».  Kremen kan bygges opp for mer effekt, men bare litt er egentlig nok til å få glød. Da jeg så dette produktet i esken tenkte jeg først «Jah, selvfølgelig, nok en highlighter». Har klaget litt på det før. Synes det er alt for mye highlighters og contouring i eskene. Når jeg så at det var en kremhighlighter ble jeg litt mer positiv. Den minner meg veldig om highlighteren jeg bruker til vanlig, nemlig RMS sin, som jeg er veldig fornøyd med. «glory» er en veldig mørk farge til den lyse vinterhuden min, så vil nok velge å vente litt til sommerfargen kommer med å bruke den. Produktet i esken er en fullsize på 3,5 g og koster 175 kr.

Laritzy Cosmetics Deaw Pot "Glory"

Skinchemists Rose Quartz Youth Defence Lip Plump

Har faktisk fått denne i en Lookfantasticeske for et år tid siden. Lip-plumpen er full av aktive ingredienser, deriblandt vitamin E, som skal forebygge skader fra UV stråler. Hyaluronsyre skal sørge for fylde til leppene, mens peppermintolje tilfører en frisk duft. Var litt usikker om det var en yey or ney når jeg fikk vite at vi skulle få dette produktet i spoileren på instagram. Synes den føles veldig oppfriskende og digg på leppene, og lukter himmelsk, men… hadde en tendens til å bli litt rød rundt leppene av den, type utslett, dersom jeg brukte litt for mye. Jeg har veldig sart hud til tider, så det er ikke sikkert alle får samme problem. I tillegg vil jeg ikke si at jeg får noen «plumping-effekt». Nå som jeg har fått den, og kjenner den fantastiske lukten, så tenker jeg bare at jeg MÅ gi den en sjanse til! Produktet er en fullsize på 8 ml og koster 275 kr.

Skinchemists Rose Quartz Youth Defence Lip Plump

Maybeauty The Incredible Pore Strip with Charcoal

The Incredible Pore Strip er strips som fjerner de sorte prikkene på nesen, eller «blackheads» som det heter på engelsk. De fleste vet sikkert hvordan dette funker. Du klistrer stripsen på våt og ren hud (denne med den sorte siden mot huden), lar det tørke i 30-40 min, for så og dra av stripsen. Nesen skal da være prikkfri og porene mindre. Nå har jeg ikke så store porer, og brukte en mudmask for bare noen dager siden. Har derfor en ganske plettfri nese for tiden, så disse stripsene gjemmer jeg til en annen gang. 🤩 I esken er det en prøve på to strips. Fullsize inneholder 12 strips og koster 195 kr.

Maybeauty The Incredible Pore Strip with Charcoal

Matis Climatis

Ble skikkelig gira når deg så en STOR krukke i esken. Ettersom det står kuldekrem og ikke så mye mer, trodde jeg først det var en krem for hele kroppen. Etter å ha søkt litt på nett fant jeg imidlertid ut at det er en ansiktskrem. Kremen passer alle hudtyper, gir unik beskyttelse mot ekstreme klimaforhold (både varme og kulde), fuktighetsgivende, styrker hudbarrieren og forhindrer hudirritasjoner. I og med at det står den kan brukes som dag og nattkrem på tørr hud, antar jeg at den ikke egner seg til daglig bruk for normal og fet hud. Jeg skulle ønske jeg klarte finne en liste over ingredienser i kremen. Har prøvd å søke på nett, men finner ingen ting annet enn «key ingredients». I og med at krukken er forseglet vil jeg vente med å teste kremen til jeg har brukt opp noe av det jeg har av kremer fra før. Krukken er en fullsize på 50 ml og koster 669 kr.

Matis Climatis

 

Karl Lagerfeld Fleur de Pecher EdP & Karl Lagerfeld Bois de Vetiver EdT

Fleur De Pecher betyr ferskenblomst. Med toppnoter av yuzu og nashi-pærer, hjertenoter av ferskenblomst og jasmin te, samt basenoter av bomullsmusk og Blond Woods, er dette en frisk duft som passer godt til sommerstid. Parfymen i esken er en prøve på 2 ml. En fullsize på 50 ml koster 395 kr.

Karl Lagerfeld Fleur de Pecher EdP & Karl Lagerfeld Bois de Vetiver EdT

Bois De Vetiver betyr vetiver. Med toppnoter av blodappelsin og mynte, hjertenoter av geranium og ambrox samt basenoter av vetiver og patchouli er dette en frisk, men fortsatt maskulin duft. I esken er det en prøve på 2 ml. En fullsize på 50 ml koster 395 kr. Merk at dette er en manneparfyme, så gi den til noen du er glad i. Ikke bruk den selv 😂

 

Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up