Glossybox mars 2019 - Girl boss! - Beauty Box Heaven

Glossybox mars 2019 – Girl boss!

«Tør å være deg selv, og tør å ta plass – som en ekte girl boss! Denne måneden er vår ikoniske rosa eske dedikert til alle dere sterke kvinner der ute som er opptatt med å ta over verden. Du får et luksuriøst og praktisk beautykit som forenkler hverdagen og sikrer at sminken alltid er on point. Stay bossy!»

Slik innleder Glossybox månedens eske. Skal jeg være ærlig så synes jeg denne statementen er noe generell og kunne passet til hvilken som helst eske. Eneste er vel dry dropsa og translucent powderet som faktisk sørger for at sminken holder seg på plass.

Glossybox mars 2019

Så hva er i månedens eske?

Luna by Luna Cosmetics Loose Translucent Powder

Luna by Luna Cosmetics

Luna by Luna Cosmetics er et ukjent merke for meg. Dette er et setting powder uten farge, noe jeg egentlig foretrekker over typen banana setting powder som har en gulfarge, som gjerne ikke passer huden min. Pudderet forsegler sminken og sørger for at den holder seg, og reduserer i tillegg fine linjer og porer. Den gir en matt finish og absorberer olje. Spørs hvordan det går overens med min tørre hud. Ettersom pudderet er uten farge passer det alle hudtoner. Produktet er cruelty free og glutenfritt. Pudderet er en fullsize på 5 g og koster 181 kr.

Annabelle Minerals Mineral Rouge «Romantic»

Annabelle Minerals Mineral Rouge

Nok et ukjent merke. Ifølge Glossybox er dette et vegansk produkt uten konserveringsmilder, og med en solbeskyttelse på SPF 15. Nyansen heter «romantic» og er en lys matt rosafarge som ser ut til å kunne passe lys nordisk hud fint. Dette er en fullsize på 4 g og koster 149 kr.

Lord & Berry Maximatte Lipstick Crayon*

Annabelle Minerals Mineral Rouge

Denne leppeblyanten, i samme farge, fikk jeg for kun en måned siden i Lookfantastic sin boks.  Tar meg friheten å bare lime inn det jeg skrev forrige måned:

Denne leppestiften har en jevn og silkeaktig tekstur, og lover et langvarig godt pigmentert resultat.  Jeg har litt tørre lepper nå som det er vinter. Uten å ha preppet leppene på forhånd med lipsyl eller primer føles leppestiften fortsatt myk og behagelig på leppene. I esken får du testet fargen «Intimacy», som er en fin mørk nudefarge. Fargen er en type farge som vil passe de fleste, og er skikkelig fin på. Sjekk lenken for å se de andre fire fargene du får leppestiften i! Var superfornøyd med shimmerblyanten av Lord & Berry jeg fikk i Lookfantastic for et halvt år siden. Tror denne også blir en favoritt 💖 Produktet i esken ser litt mindre ut enn bildene fra Lookfantastic sin nettbutikk, noe som får meg til å mistenke at det ikke er en fullsize. Det er likevel en stor prøve på 1,8 g. En fullsize koster 158 kr.

Palmolive So Radient Shower Gel

Palmolive So Radient Shower Gel

Dusjsåpe er kanskje ikke det mest spennende å få i en beauty box, men du har alltids bruk for det. «So Radient» er en slikemyk dusjsåpe med duft av lavendel og kokosolje. Min assosiasjon til lavendel er gammeldameduft, men denne lukter faktisk uuuutrulig godt! Dusjsåpen er en fullsize på 250 ml og koster 40 kr.

Color Club Dry Ice Quick Dry Drops

Color Club Dry Ice Quick Dry Drops

På tross av at jeg ikke har de mest elegante neglene, synes jeg det er utrolig gøy med neglelakk. Finnes mange teknikker for å få tørket lakken fort nok til at du ikke bulker eller ødelegger den på andre måter. Been there! Quick Dry Drops er en av de. Med å dryppe en eller to dråper på hver negl etter at du har hatt på neglelakk, skal lakken tørke på bare få minutter. Har testet Essie sine tidligere, og de fungerer godt, men blir fort litt mye gris av disse oljete droppene. Vær også obs på at selv om lakken har tørket, er den ikke tørket helt gjennom, så du kan fortsatt få hakk i lakken dersom du er svært uforsiktig. Produktet i esken er en fullsize på 10 ml og koster 79 kr.

Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up