Lookfantastic mars 2019 - In the Spotlight - Beauty Box Heaven

Lookfantastic mars 2019 – In the Spotlight

Månedens Lookfantastic boks lukter faaantastisk! Temaet er In the Spotlight, hvor søkelyset settes på noen av favorittproduktene til Lookfantastic. Kanskje det blir dine favorittprodukter også? Esken inneholder iallefall noen av mine favorittmerker 😍 Er absolutt fornøyd med månedens eske!

Lookfantastic Beauty Box Mars 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Morphe Mini Highlighter «Spark»*

Morphe Mini Highlighter

Nok en highlighter! Dette er en presset highligther med en kremete formel og en vektløs feel gir denne deg et «high shine» hvor du måtte ønske. Påføres tørt for en naturlig effekt, eller med våt kost for en mer dramatisk, metallisk effekt. Har ikke testet denne highlitheren, og kommer heller ikke til å gjøre det. Har nok av de nå, og kommer heller til å gi denne til noen andre. Etter fargen å dømme tror jeg også den er litt for mørk for den lyse huden min. Esken inneholder en miniversjon. på 3 g. En fullsize er på 8 g og koster 158 kr.

Omorovicza Cleansing Foam*

Omorovicza Cleansing Foam

Omorovicza Cleansing Foam fjerner makeup og urenheter uten å strippe huden for fuktighet og inneholder heller ikke skadelige sulfater.  Hvit lupin aktiviserer og revitaliserer mens kobberglukonat detoxer og gjør huden frisk og klar. Passer de fleste hudtyper. Med mineralkosmetologi, blir huden fastere, mer smidig og får et yngre utseende. Det babyblå skummet gir langvarig fukt og gjenoppretter smidighet, slik at huden blir strålende. Esken inneholdt en prøve på 30 ml. En fullsize er på 150 ml og koster 552 kr.

The Ordinary Hyaluronic Acid + B5*

The Ordinary Hyaluronic Acid + B5

Så gøy å få The Ordinary i esken! Dette billigmerket har jeg hørt mye om, og gleder meg til å teste! Dette er et fuktighetsserum bestående av, guess what, hyaluronsyre. Serumet er oljefritt og kombinerer hyaluronsyre med lav, medium og høy molekylvekt for å trenger inn i hudens dypere lag og gi en intensiv, langvarig hydrering. Vitamin B5 øker effektiviteten og etterlater huden jevn, fyldig og ungdommelig. Kun noen få dråper som skal til, morgen og kveld. Ettersom dette er et serum brukes det på ren hud, før fuktighetskrem. Esken inneholdt en fullsize på 30 ml til en verdi av kun 67 kr. Tror det er det billigste serumet jeg har vert borti.

Rituals «The Ritual of Sakura» Soothing Hand Cream*

Rituals "The Ritual of Sakura" Soothing Hand Cream

Her er årsaken til den fantastiske lukten som traff meg da jeg åpnet esken, en handkrem av Rituals. Denne luksuriøse håndkremen er spesielt utviklet for å berolige og mykne tørre hender. Rismelk og kirsebærblomst er skyldig den utrolige duften.

«Den gamle, japanske Hanami-seremonien feirer kirsebærblomstens flyktige skjønnhet. Dens skjønnhet er kortlivet og bør nytes til fulle, slik som livet selv. Oppdag The Ritual of Sakura og feir hver dag som en ny mulighet.»

Som du kanskje ser på bildet trenger virkelig hendene mine litt fuktighet! Kremen funker fint, men tviler på at den holder etter handvask. Selv om den er parfymert svir den ikke. Handkremen er en fullsize på 70 ml og koster 105 kr.

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal and Repair Mask*

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal and Repair Mask

Dette er en detoxmaske med både antioksidanter, vitaminer og essensielle mineraler. Kull og «Black Northern Mud» sørger for å dra ut drit og lort fra huden, slik at den blir revitalisert. Påføres på renset hud og vaskes av etter 5-10 minutter. Masken er vegansk og glutenfri…av alle ting. Esken inneholdt en prøve på 12,5 ml. En fullsize er på 60 ml og koster 243 kr.

Eos Lip Balm*

Eos Lip Balm Passion Fruit

Ble skikkelig glad for å se en lip balm i esken, fordi jeg har begynt å gå tom. Helt perfekt at det er en Eos! De aller fleste kjenner til Eos. Det er absolutt en lip balm som gjør jobben sin med å holde leppene myke. Det er 100 % sertifisert økologisk og naturlig, samt hypoallergenisk. I min eske lå det en lip balm med pasjonsfruktsmak, med en farge som virkelig sto i stil med resten av esken 😏😊 Den lukter også fantastisk. Minner om godteri! Nom nom! Dette er selvfølgelig en fullsize og koster 89 kr.

 

Du finner mer informasjon om Lookfantastic sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up