Lookfantastic april 2019 - Raw Beauty - Beauty Box Heaven

Lookfantastic april 2019 – Raw Beauty

Synes månedens tema er skikkelig bra. Raw Beauty, med fokus på naturlige, botaniske og økologiske skjønnhetsprodukter. Stort pluss for å ha designet en eske som er både beskjeden og råkul i utseende, samt veldig treffende med tanke på temaet. Er absolutt fornøyd med månedens eske, og tror leppestiften er en favoritten!

Lookfantastic Beauty Box April 2019

 

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Så hva inneholdt månedens eske?:

Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream*

Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream*

Dette er en heftig fuktighetskrem for ansikt, med hyaluronsyre. Dersom du ikke har fått med deg det enda, så er hyaluronsyre tingen å se etter i skjønnhetsprodukter dersom du trenger litt ekstra fuktighet. Den bidrar til å binde fuktigheten til til huden din, samt gi elastisitet. Det er verd å merke seg at det anbefales at du kun bruker kremen som nattkrem, og ikke som dagkrem, dersom du har fet hud, men jeg kan nok trygt smøre på både natt og dag med min tørre vinterhud. Produktet i eksen er en prøve på 15 ml. En fullsize på 50 ml koster 495 kr.

Balance Me Vitamin C Repair Serum

Balance Me Vitamin C Repair Serum

Som i navnet er dette et vitamin C serum, og den er designet for å bekjempe aldringstegnen, og eventuelle hyperpigmenteringer. Den gir en jevn glød og farge i huden. Serumet inneholder, som dagkremen, hyaluronsyre. De to vil derfor kunne passe godt sammen i en daglig ansiktsrutine. Produktet i eksen er er prøve på 7 ml. En fullsize på 30 ml koster 360 kr.

Grow Gorgeous Back Into The Roots*

Grow Gorgeous Back Into The Roots*

Har du flatt og kjedelig hår? Da er denne kuren noe for deg! Den masseres inn i hodebunnen, og skylles ut etter en ti minutters virketid. Dersom du trenger en kraftigere kur lar du den virke i en time! Kuren stimulerer hodebunnen til å løfte røttene, og dermed gi håret fylde og volum. Fun fact – denne inneholder også hyaluronsyre 😂 Kuren virker i kjølende og oppfriskende på hodebunnen. I tillegg er den paraben- og sulfatfri! Produktet i eksen er en prøve på 60 ml. En fullsize på 250 ml koster 270 kr.

Bellapierre Mineral Lipstick «Envy»*

Bellapierre Mineral Lipstick "Envy"*

Holy, denne leppestiften lukter himmelsk! Dette er en silkeaktig og myk leppestift med kun naturlige ingredienser. Leppestiften sitter lenge uten å tørke leppene. Den inneholder naturlig voks og rike mineralpigmenter som er virkelig bra for leppene. Dessuten inneholder den  jernoksider og antioksidanter,  som beskytter leppene mot solen. Leppestiften er også paraben-, bly-, lanolin- og cruelty-free. Fargen heter «Envy» og er en mørk rødfarge. Produktet i esken er en fullsize, og koster 185 kr. MEN….ser at Lyko.no akkurat nå har tilbud på leppestiften i ulike nyanser til kun 49 kr!!! Synes fargen «Catwalk»* ser veldig fin ut 😉

Fant også en review/swatch av leppestiften på youtube:

 

 

Naobay Recovery Mask Sensitive Skin

Naobay Recovery Mask Sensitive Skin

Naobay Recovery Mask er en ansiktsmaske designet for sensitiv hud. Den inneholder vann fra appelsinblomst, vitamin E, og andre botaniske ingredienser. Masken roer irritert hud, og styrker hudbariæren, samt redusere rødhet. Hører absolutt ut som noe huden min trenger! La den virke i minst syv minutter, og om du har tørr hud som meg, bør du ha på fuktighetskrem etter bruk. Produktet i esken er en prøve på 20 ml. En fullsize på 100 ml koster 212 kr. Har imidlertid ikke lyktes å finne denne på noen norske nettsider.

Ahava Natural Dead Sea Bath Salts*

Ahava Natural Dead Sea Bath Salts*

Dette badesaltet inneholder 21 essensielle mineraler for huden fin. Saltet tilfører fukt til huden, samtidig som den lindrer muskelspenninger og reduserer inflammasjon i huden. Fyll badekaret ditt med deilig varmt vann og hell i pakken. Da er alt klart for 20 minutters velvære 🤩 Produktet i pakken er en fullsize på 250 g og koster 74 kr.

 

Du finner mer informasjon om Lookfantastic sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up