Glossybox april 2019 - Modern Day Beauty - Beauty Box Heaven

Glossybox april 2019 – Modern Day Beauty

Månedens Glossybox tar lover en vårrengjøring av huden din. Tja. Synes ikke månedens boks er spesielt spennende for å være ærlig, men men.

 

Glossybox April 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens boks inneholder:

 

-417 Facial Mocro Luffa Foaming Gel

-417 Facial Mocro Luffa Foaming Gel

Peeling og rens i ett produkt. Nyttig, men ikke spesielt revolusjonerende.  Dette er et vegansk og parabenfritt produkt som renser i dybden. Rensen inneholder mange aktive ingredienser, blant annet vitamin A, B, E og F, Vann fra dødehavet, alovera og luffabønner (for peeling). Produktet i esken er en halfsize.  En fullsize på 200 ml koster 250 kr.

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask*

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask

Har fått en slik maske fra Lookfantastic tidligere, men da i Marine Gold. Synes det er kult å få en til, hvem digger ikke sheet masks? 😊 Masken er ultratynn for å passe ansiktets konturer og inneholder gull. Gullet skal liksom være antiinflammatorisk, men jeg vet nå ikke helt. Tror det mest er en kul gimmik spør du meg, og bidrar nok til prisen på hele 95 kr. I derfor ikke noe jeg ville orket å kjøpe selv.

Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water*

Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water

Garnier Micellar Cleansing Water er en ansiktsrens som renser huden enkelt og effektivt, uten at du behøver å skylle ansiktet. Alt du behøver å gjøre er å helle litt produkt på bomullspads, og stryke lett over ansiktet for å fjerne make-up og urenheter. Miceller fungerer som magneter som trekker ut make-up og urenheter, og det er heller ikke nødvendig å påføre toner eller ansiktsvann etterpå. Produktet kan brukes til ansikt, øyne og lepper, passer til sensitiv hud, og inneholder ikke parfyme. Rensevannet var absolutt overraskende effektivt å rense sminke fra øyne med, men synes det var litt ubehagelig (ikke veldig) i forbindelse med å få rensen i øynene. Er derfor litt skeptisk til å bruke det med linser. Produktet i esken er en travelsize på 100 ml. En fullsize på 400 ml koster 59 kr.

Colgate Total Original

Tja, det er ikke spesielt spennende å få en tannkrem. Det er en av årsakene til at helhetsinntrykket av esken trekkes kraftig ned denne måneden. Tannkrem er imidlertid alltids noe du må ha uansett, så greit nok. Ser noe glossier fikk Total Whitening. Er glad jeg fikk den vanlige. Er litt skeptisk til hvitningsegenskaper i tannkrem med tanke på slitasje på tennene.  Ettersom tannkrem ikke er så spennende å skrive om tror jeg at jeg stopper der 🤔

Beautaniq Beauty Fill + Tame Brow Gel Clear

Beautaniq Beauty Fill + Tame Brow Gel Clear

Ut fra glossykortet er dette en vegansk øyebryngel med aloe vera og en lett transparang formel som gir perfekt fylde til brynenen dine. Liker virkelig kosten på den her. Den er liten og nett, og passer perfekt til å forme bryn med. Har tidligere testet Pixi sin bryngel, og den har en litt større og knotete kost. Et annet pluss med denne i forhold til Pixi er at innpakningen ikke er gjennomsiktig. Det ser kanskje fint ut når pixien er ny, men det ser ikke videre delikat ut etter hvert når du kan se gelen bli misfarget etter bruk. Produktet i esken er en fullsize (selv om den er svært liten), på 4 ml og koster 101 kr.

Som sagt var ikke månedens Glossybox spesielt spennende, og kanskje unødvendig å gi to renseprodukter i samme boks. Kunne spart seg for Garnier sin rens. Uansett så kan jo ikke hver boks være en winner. Får håpe på bedre produkter neste gang!

Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up