Glossybox mai 2019 - Well Done Nature - Beauty Box Heaven

Glossybox mai 2019 – Well Done Nature

Glossybox kom ut med en vegansk beautyeske denne måneden. Det synes jeg i og for seg er ganske bra, selv om mange av produktene ofte eskene er veganske uansett. Er likevel ikke helt fornøyd med innholdet i esken denne måneden. Vel og merke inneholdt esken et produkt jeg ble kjempeglad for å få, men de fire andre var lite spennende.

Glossybox mai 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

My Clarins RE-BOOST refreshing hydrating cream* og My Clarins RE-MOVE purifying cleansing gel*

MyClarins

My Clarins er en ny serie fra Clarins. RE-BOOST Refreshing Hydrating Cream er en dagkrem hvor 89% av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Det er en lett krem-gele som gir en energiboost til en normal hud, samtidig som den gir nok fukt for hele dagen. Den inneholder blant annet økologisk kokosvann som gir næring, alperoseekstrakt som hjelper cellene med å renses og fikonekstrakt som er fuktighetsgivende. Innpakningen er også eko-vennlig. Et hett tips for påførsel er å varme kremen opp i hendene før du smører på slik at den trekker lettere inn. Produktet i esken er en prøve på 15 ml. Synes kremen har en ganske grei pris på 245 kr for en fullsize på 50 ml.

RE-MOVE Purifying Cleansign Gel er en rens som løser opp i alle spor av makeup, og etterlater huden ren og frisk som inneholder en unik blanding av planteekstrakter, og har en skummende effekt på huden. Den minimerer synligheten av store porer og kviser ved å løse opp i overflødig olje på huden, mens mjødurtekstrakt reduserer talgproduksjonen. Den inneholder også pomeransblomstervann som mykgjør huden og gjør den smidig. Huden etterlates myk og med ekstra glød. Produktet i esken er en prøve på 30 ml. En fullsize er på 125 ml og koster 165 kr.

Le Couvent Porto Bello

Le Couvent Porto Bello

Dette er en vegansk parfyme. Er faktisk litt usikker på om det finnes mange veganske parfymer, eller om dette er en sjeldenhet. Med inspirasjon fra Panamabukten består parfymen av duft fra tre, søt appelsin, krydder og olibanum. Når jeg luktet rett på testflasken syntes jeg det ikke luktet spesielt godt. Parfymen er betydelig bedre når den kommer på huden. Kanskje litt for heftig for min del. Det er iallefall ikke en lett dagparfyme. Som vanlig for Glossybox er dette er prøve på 1,5 ml. 50 ml av denne parfymen koster 560 kr.

Elemis Superfood Facial Oil

Elemis Superfood Facial Oil

Dette var favorittproduktet mitt i esken. Og egentlig det eneste produktet jeg faktisk ble glad for å få. Dette er en ansiktsolje som hydrerer, gir næring og mykgjør huden. Kombinasjonen av brokkolifrøolje, som er rik på antioksidanter og omega-fettsyrer, linfrøolje og og reddik fukter, beroliger og gir næring til huden. Huden får en sunn og vakker glød. Noen vil kanskje synes den lukter litt rart, men igjen synes jeg de fleste ansiktsoljer kan lukte litt merkelig. Denne lukten gir meg gode assosiasjoner til sommer og gress, så lukten plager meg ikke så mye. Også ser jo flaska åååå fancy ut! Kan fint stå til pynt på baderomshylla. Dette er ikke mindre enn et fullsize produkt på 15 ml og koster 779 kr.

Beautaniq Beauty Glow Serum

Beautaniq Beauty Glow Serum

Neeeeeei, ikke en ny highlighter. Jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre med alle jeg har nå. Hvordan i all verden skal vi få brukt opp alle? Fikk sist en i februaresken til Glossybox, og i både februar og marsesken til Lookfantastic. Ble mer gira av bryngelen jeg fikk av dette merket i forrige Glossybox. Jaja. Det er i det minste en flytende highlighter, noe jeg foretrekker over presset pudder. Dette er en vannbasert highlighter med aprikos-ekstrakt. Den er pleiende og fuktightesgivende i tillegg til å gi shimmer. Produktet i esken er en halfsize på 10 ml. En fullsize på 20 ml koster 145 kr.

 

Selv om jeg alt i alt ble litt skuffa over månedens eske, så klarte ansiktsoljen redde dagen! Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up