Glossybox juni 2019 - Sensational Summer - Beauty Box Heaven

Glossybox juni 2019 – Sensational Summer

Månedens Glossybox har et sommertema og et matchende classy design på esken. Her lover de produkter som skal gjøre deg og huden din klar for sommer og varmere vær.

Glossybox juni 2018

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Sleek Makeup Distorted Dreams Highlighting Palette*

Sleek Makeup Distorted Dreams Highlighting Palette

Synes jeg har sagt det hver måned nå, men «nok en gang highlighter 😒». Jaja. Forskjellen fra denne highlighteren og de andre er at denne er en krembasert highlighter i holografiske nyanser. Jeg klarer ikke bruke opp en tiendedel av alle highlighterne jeg får, så denne blir nok gitt videre til noen andre som har mer bruk for den. Produktet i esken er en fullsize og koster 125 kr.

Baija Body Scrub French Pompon

Baija Body Scrub French Pompon

Hvem elsker ikke en god scrub? 😍 Denne bodyscruben fra Baija har ingredienser fra roseektrakt, rosevann, sukker og vegetabiske oljer. På grunn av roseekstrakten har den en litt streng lukt som jeg personlig ikke liker. Andre digger kanskje roselukten. Produktet i esken er en fullsize på 50 g og koster 120 kr. Ganske dyrt for en sukkerbasert body scrub spør du meg.

Baija Body Scrub French Pompon2

GOT2B #OhMyNude Smoothing Cream*

GOT2B #OhMyNude Smoothing Cream

Eskens hårprodukt er en smoothing cream som tar sikte på å motvirke frizz, samtidig som det gir håret et glansfullt look. Jeg er ikke så flink å ta vare på håret mitt, men skal faktisk gi dette produktet en sjanse. Kanskje jeg slipper ha alle disse småhårene som stikker opp i panna. Også lukter det faaantastisk! Produktet i esken er en fullsize på 150 ml og koster 89 kr.

Karl Lagerfeld Fleur d’Orchidee

Karl Lagerfeld Fleur d'Orchidee

Synes Glossybox er litt for glad i å gi små prøveparfymer. Fikk jo en i forrige eske. Skal likevel ikke klage for mye for syntes faktisk denne lukter skikkelig friskt og deilig. Full sommerfølelse med toppnoter av grapefrukt og neroli, hjertenote av patsjuli og bunnote av tonkabønner. Som alltid er parfymen i esken en liten prøve på 2 ml. En fullsize på 50 ml koster 395 kr.

Palmolive Naturals Cherry Blossom

Palmolive Naturals Cherry Blossom

Nok en dusjsåpe fra Palmolive. Denne dusjsåpen av kirsebærblomst lukter faktisk skikkelig godt. Synes imidlertid det er nokså kjedelig å få en billig dusjsåpe i esken. Spesielt når det bare er to måneder siden sist vi fikk en dusjsåpe fra Palmolive. Produktet i esken er en fullsize på 250 ml og koster 29,90 kr.

 

Nok en gang er jeg litt skuffet over månedens Glossybox, men boksen er tross alt bedre enn forrige måned. Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up