Lookfantastic juni 2019 - Around the World - Beauty Box Heaven

Lookfantastic juni 2019 – Around the World

Sommeren nærmer seg nord-norge, og ny Lookfantastic Beauty Box ligger i postkassen min.  Månedens tema er jorden rundt med produkter fra ulike land.

Lookfantastic juni 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Så hva inneholder månedens boks?

SVR Topialyse Palpebrale Dry – Sensitive Eyelid Cream*

SVR Topialyse Palpebrale Dry - Sensitive Eyelid Cream

Har ikke hørt om dette franske merket før, men ser ut for at de lager produkter for sensitiv hud. Midt i blinken for meg! Produktene deres er heller ikke av dyreste sort. Prisen ligger på rundt det det koster for hudprodukter på apoteket. I esken får vi en fullsize øyekrem! Kremen er uten paraabener, fargestoffer og parfyme, og skal redusere rødhet, irritasjon og gi fuktighet til det sensitive øyeområdet. Som sagt er dette en fullsize, på 15 ml, og koster 171 kr.

Ecooking Peeling Mask*

Ecooking Peeling Mask

Enda et merke jeg ikke har hørt om før. Ecooking er et dansk vegansk merke. I esken får du prøve en  peelingmaske med AHA syrer som fjerner døde hudceller på ti minutter. Produktet er en prøve på 15 ml. En fullsize på 50 ml koster 319 kr. Dersom du vil teste ut flere produkter fra serien selger de den på Komplett apotek!

Bioeffect EGF Serum*

Bioeffect EGF Serum

EGF er et anti-aging serum fra det islandske merket Bioeffect. Serumet skal redusere fine linjer og rynker, samtidig som det gir fukt til huden. To til fire dråper er nok. Produktet er fri for alkohol, parfyme  og konserveringsmidler. I esken får du en liten søt prøve på 3 ml. En fullsize er på 15 ml og koster 1425 kr!!!

Bumble and Bumble Surf Spray*

Bumble and Bumble Surf Spray

Noen fikk teste en thickening spray, mens jeg fikk en surf saltvannspray av merket Bumble and Bumble. Jeg har langt nordisk hår. Perfekt for salsvannsspray! Testet den en gang, og synes det er en helt OK spray. Lukter greit, og gir beach looken. I esken er en prøve på 15 ml. En «liten» fullsize på 50 ml koster 114 kr.

Korres Natural Pure Greek Soap*

Korres Natural Pure Greek Soap

Korres er et gresk merke som selger blant annet dusjsåper og kremer som lukter skikkelig godt. I esken får du teste et av såpestykkene deres som består av 98 % naturlige ingredienser. Jeg fikk såpe med kamille, noe jeg syntes er litt skuffende ettersom kamille ikke er en lukt etter min nese. Andre får såpestykke i oliven eller granateple. Såpestykket er en fullsize på 125 gram og koster 63 kr.

Filorga Lift-structure*

Filorga Lift-structure

Filorga Lift Strukture er en anti-aging dagkrem som ved hjelp av nyeste forskning innen bioteknologi toner huden og gir den fasthet på bare syv dager. Esken inneholder en liten prøve på 7 ml. En fullsize er på 50 ml og koster 741 kr.

 

Som vanlig er jeg ganske fornøyd med Lookfantastic-esken. Esken inneholdt ingen sminke denne gangen, men en fin blanding av ulike hudprodukter, fra rens og peeling til fukt og pleie. Tommel opp Lookfantastic. Om du er nysgjerrig på Lookfantastic sin beauty box finner du mer informasjon om abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up