Glossybox Juli 2019 - Festival Frenzy - Beauty Box Heaven

Glossybox Juli 2019 – Festival Frenzy

Juliesken til Glossybox er virkelig festive å se på, men innholdet skuffer litt, igjen. Jaja. Fikk et gavekort fra Rituals da 😊 Bra for meg, som bor i en by med Ritualsbutikk. Kjipt for de som ikke gjør det. Også litt teit at gavekortet kun varer i juli måned. De fleste får jo esken sin midt i måneden. Kort tid å bruke gavekortet på. Rakk å dra innom butikken en dag før gavekortet gikk ut. Fikk meg en kopp te, og kjøpte dujsoljen av samme serie som handkremen vi fikk i månedens eske. 👍

Glossybox Juli 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Rituals Cosmetics The Ritual og Karma Hand Lotion SPF 15*

Rituals Cosmetics The Ritual og Karma Hand Lotion SPF 15

Elsker dette merket! Produktene deres lukter himmelsk, og denne handkremen er intet unntak. Hendene blir skikkelig myke, og et stort pluss er det at handkremen har solfaktor. Vi må huske på at huden på hendene kanskje er den delen av kroppen som blir mest eksponert for sol utenom ansiktet, og samtidig den delen vi gjerne ikke tenker på å smøre solkrem på i det daglige. Produktet i esken er en fullsize på 70 ml og koster 110 kr.

Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm*

Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm

Jeg har fått flere eksemplarer av den originale Dr. Pawpaw balm i både Glossybox og Lookfantastic. Den er fantastisk som lip balm, og et bonus at den kan brukes på mer eller mindre alt av hud, hår og negler. Den er også vegansk og uten parfyme. Dette er en pimpet versjon med farge i, så man kan se litt fresh ut på leppene. I og med at den har farge er den ikke like anvendelig som originalen, og må brukes kun til lepper og kinn (hvorfor skulle vi smøre balm i kinnene?). I og med at denne balmen er så utrolig drøy, synes jeg det hadde holdt med en mindre forpakning. Produktet i esken er en fullsize på 25 ml og koster 80 kr.

This Works Deep Sleep Pillow Spray*

This Works Deep Sleep Pillow Spray

Tror dette er tredje eller fjerde gangen jeg får denne putesprayen i en beauty box. Poenget er at du skal stresse ned og sove godt til lukten av lavendel, vetiver og kamille på puten din. Det lukter absolutt godt og forfriskende, men synes lukten forsvinner ganske kjapt, og kan ikke si at jeg har merket noe til bedre eller verre søvnkvalitet. Produktet i esken er en pitteliten prøve på 2,5 ml. En fullsize på 75 ml koster 223 kr.

Schwartzkopf Nature Moments Moroccan Argan Oil and Macadamia Oil Shampoo

Schwartzkopf Nature Moments Moroccan Argan Oil and Macadamia Oil Shampoo

Ble først litt skuffet da jeg så denne og tenkte «nei, nok en dusjsåpe». Når jeg oppdaget at det var en shampoo ble jeg et halvt hakk mindre skuffet. Fortsatt et noe billigere produkt, men synes denne luktet så godt, at Glossybox skal få ei halv stjerne.  Shampooen er en fullsize på 250 ml og koster 29 kr.

My White Secret Day and Night Thoothpaste*

My White Secret Day and Night Thoothpaste

Dette er et interessant produkt. Tannkrem designet for å bleke tennene dine er ikke noe nytt, men denne kommer i en duoversjon. Den ene tannkremen er for morgenpussen, og skal forebygge flekker gjennom dagen samt gir en frisk ånde. Tannkremen for kveldspussen bruker kull for å forsiktig bleke tennene gjennom natten uten å ødelegge emaljen, samtidig som den faktisk styrker emaljen. Produktet i esken er en prøve av hver tannkrem, men det står ikke hvor store prøvene er. Fullsize er på 2×65 ml og koster 149 kr.

Libresse V-Care Intimvask med Shea Butter og Mandelekstrakt

Libresse V-Care Intimvask med Shea Butter og Mandelekstrakt

Glossybox hadde et lite bonusprodukt i månedens eske, nemlig denne intimsåpen. Det er viktig å bruke såpe med riktig pH verdi når man skal vaske seg nedentil. Denne er mildt parfymert med en god Sheasmørlukt. Produktet i esken er en liten prøve på 20 ml. En fullsize er på 200 ml og koster 35 kr.

Om du er nysgjerrig finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up