Goodiebox Juli 2019 - Sunny Side Up - Beauty Box Heaven

Goodiebox Juli 2019 – Sunny Side Up

Endelig får jeg testet Goodiebox! Goodiebox dukket opp i Norge for over et år siden, og har virkelig satt inn støtet for å ta markedsandeler fra Glossybox. Har fulgt med på hva Goodiebox har hatt å tilby av produkter siste året, og må si innholdet som regel er bedre enn Glossybox. Månedsesken for juli heter Sunny Side Up og har sol og sommer som tema. Esken overgår Glossybox god margin.

Goodiebox Juli 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Jeg har testet en Aftersun Sheet Mask før, men ikke fra dette merket. Ser ikke helt poenget aftersun-maske i nord-norge, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne 🤣 Produktet i esken er en fullsize og koster 60 kr.

Seacret Makeup Remover Wipes

Seacret Makeup Remover Wipes

Det er veldig lettvint å rense ansiktet med wipes. Det kan imidlertid bli ganske dyrt i lengden. Spesielt om man skal gå for dette produktet, hvor hver wipe koster ca 10 kr. Wipesa inneholder mineraler fra dødehavet, agurk, aloe vera og vitamin E, passer alle huddtyper, og levner huden ren og myk. Testet en wipe her en kveld. Ble overrasket over at jeg faktisk merket en forskjell på huden etter å ha brukt de. Den var faktisk myk og fin neste morgen, uten å ha bruke nattkrem eller andre produkter. Desidert de beste renseserviettene jeg har brukt, og det burde de også være til den prisen. Produktet i esken er en fullsize med 25 wipes og koster 244 kr.

Polaar Ice Sourse Moisturizing Gel*

Polaar Ice Sourse Moisturizing Gel

Liker Polaar sine produkter. Fikk nylig en Northern Light Sooting Cream av merket i Lookfantastic som jeg elsket. Dagkremen var lett og perfekt for sommerhuden min. Vinterstid trenger jeg nok en litt fetere krem. Dagkremen i Goodiebox er for kombinasjonshud eller fet hud, og passer dermed ikke meg. Kremen er vegansk, fri for parabener, alkohol og mineralolje. Produktet i esken er en prøve på 25 ml. En fullsize er på 50 ml og koster 350 kr.

Rituals The Ritual of Karma Foot Balm

Rituals The Ritual of Karma Foot Balm

Som jeg har nevnt tidligere elsker jeg dette merket. Fikk handkremen av samme produktserie i Glossybox denne måneden. Her er kremen som gir liv til føttene med mynte og sheasmør. Produktet i esken er en fullsize på 75 ml og koster 120 kr.

Ilse Jacobsen Seaweed Sun Face Cream SPF 15*

Ilse Jacobsen Seaweed Sun Face Cream SPF 15

Her er favoritten i esken for min del! Elsker gode solkremer spesielt produsert for ansikt. Mange av de man kjøper på apoteket synes jeg rett og slett blir for fete, og de levner et sticky eller oljete lag på huden. Dette er en solkrem fra det danske merket Ilse Jacobsen med solfaktor 15. Med ekstrakt fra tang gir denne kremen en anti-aging effekt samtidig som den beskytter huden for solen, samt gir fukt uten å levne et fet lag på huden. Produktet i esken er en fullsize på 50 ml og koster 189 kr.

Om du er nysgjerrig på Goodiebox finner du lenke til esken i abonnementsoversikten.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up