Lookfantastic Juli 2019 - The Hydration Edition - Beauty Box Heaven

Lookfantastic Juli 2019 – The Hydration Edition

Månedens tema er midt i blinken for min hud – The Hydration Edition! Nok en gang skuffer ikke Lookfantastic med gode produkter i esken. Har vært sent ute med alle blogginnleggene mine denne måneden. Har rett og slett ikke hatt tid til å få de publisert like etter jeg har mottatt eskene. Skal prøve å være tidligere ute neste måned 😊

Lookfantastic Juli 2019

Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Elemis Hydra-Balance Day Cream*

Elemis Hydra-Balance Day Cream

Dette er en dagkrem for normal og kombinasjonshud designet for å holde på fukt gjennom dagen samtidig som den regulerer oljeproduksjonen. Har fått prøvd dette merket noen ganger nå via Lookfantastc og har vært fornøyd så langt. Tror imidlertid denne dagkremen ikke er en god match mot min hudtype. Produktet i esken er på 20 ml. En fullsize koster 589 kr.

Vitamasques Gold Eye Pads

Vitamasques Gold Eye Pads

Vitamasques har jeg også fått en del, både via Lookfantastic og Glossybox. Denne gangen er det en øyemaske som gir glød og fasthet til øyeområdet. Masken skal være laget av ekte gullekstrakt, hva nå det er?? Produktet i esken er en fullsize og koster rundt 65 kr.

Aromatherapy Associates Revive Body Gel*

Aromatherapy Associates Revive Body Gel

Dette er en bodygel full av aroma fra grapefrukt, rosmarin og einebær. Gelen stimulerer blodsirkulasjon og levner huden myk og fin, samt at den kjøler huden når den tørker. Den vil dermed fungere fint som en after-sun også. Produktet i esken er en prøve på 40 ml. En fullsize er på 200 ml og koster 495 kr.

Glov On-The-Go Hydro Cleanser*

Glov On-The-Go Hydro Cleanser

Har testet Glov sin miniversjon som skal brukes for å fjerne sminke rundt øynene, og jeg elsket den…helt til jeg fikk betennelse i øyelokket! 😶 Det var nok litt min feil ettersom jeg brukte votten lengre enn jeg egentlig skulle. Ettersom votten igjenbrukes er det derfor utrolig viktig at man vasker den godt etter hver bruk, tørker den, og ikke bruker den for lenge. Dette er originalversjonen hvor votten brukes over hele ansiktet. Det er fantastisk å se hvor mye dritt som kan fjernes uten å bruke såpe. Personlig synes jeg det er et slikt produkt er å foretrekke så jeg slipper bekymre meg for de ulike ingrediensene som kanskje befinner seg i såpen man bruker. I tillegg er det utrolig lettvint! Votten i esken er en fullsize og koster 136 kr.

Eyeko Fat Eye Stick (Gilt)

Eyeko Fat Eye Stick (Gilt)

Jeg skjønner ikke helt slike blyanter med øyeskygge. Har testet det en gang før, og det var utrolig ekkelt å presse noe hardt på øyelokket over øyet. Denne er ikke like hard, så den vil kanskje ikke bli like ekkel å påføre. Jeg fikk en stick i en fin kobberfarge. Må innrømme at jeg skulle ønske jeg fikk den i sort. Vil tro man kan få skikkelig bra smoky eye effekt av denne sticken ettersom den lover intens farge med en glossy finish! Produktet i esken er en fullsize på 4 gram og koster 130 kr. Fant en review av alle tre fargene man kan få i esken på youtube. Er glad jeg ikke fikk fargen satin. Den ville ikke passet meg i det hele tatt.

Naobay Illuminating Micellar Water

Naobay Illuminating Micellar Water

Har blitt litt kjent med Naobay gjennom Glossybox og Lookfantastic. Denne gangen har jeg fått en Micelar-rens. Jeg var ganske positivt overrasket av Micelar-rensen jeg fikk av Maybelline. Tviler derfor på at denne kommer til å skuffe. Det jeg liker med dette produktet er at man slipper rense det av med vann etterpå. Produktet i esken er en fullsize på 200 ml og koster 119 kr.

Om du er nysgjerrig på Lookfantastic sin beauty box finner du mer informasjon om abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up