Glossybox august 2019 - Birthday Edition - Beauty Box Heaven

Glossybox august 2019 – Birthday Edition

Holy guacamoly, nok en skikkelig skuffende eske fra Glossybox denne måneden. Lookfantastic har en Birthday Edition hvert år, og den bruker være skikkelig bra (kommer vel neste måned tror jeg). Dette er første gang Glossybox kjører en slik edition siden jeg startet abonnere på de, og hadde rimelig høye forventninger. Glossybox har imidlertid ikke akkurat slått på stortrommen og det eneste som gjør at dette minner om en bursdagseske er selve eska.

Glossybox august 2019

Månedens eske inneholder:

Bang Beauty Warm Neutral Eyeshadow Palette

Bang Beauty Warm Neutral Eyeshadow Palette

Har fått noen produkter fra Bang Beauty tidligere. Kan ikke huske at noen av de har imponert meg videre. For å være ærlig gjør ikke denne det heller. Fargene er ikke så spenstige, og coveret får paletten til å se ut som noe billig kjøpt på HM. Forventer en litt penere innpakning til et produkt som koster 297 kr. Denne blir nok gitt bort til noen som vil ha den.

Luxie Tapered Blanding Eye Brush

Luxie Tapered Blanding Eye Brush

Her har vi blendingkosten i samme serie som kosten jeg fikk hos Lookfantastic denne måneden. Dette er vel det eneste produktet i esken som jeg faktisk er litt glad for å få. Har ikke en bra blendingkost fra før av. Kosten koster 272 kr. Ganske dyrt for en kost spør du meg.

Coach Floral Blush

Coach Floral Blush

Nok en parfymeprøve. Denne gangen Coach sin Floral Blush som dufter gojibær, pioner og hvitt tre. Det er en ganske heftig blomsterlig duft av denne parfymen. Litt vel meget etter min smak. Produktet i esken er en prøve på 2 ml. En fullsize er på 30 ml og koster 440 kr.

Beautaniq Beauty Guardian Angel Eye Mask

Beautaniq Beauty Guardian Angel Eye Mask

Denne veganske øyemasken med grønn te og hyaluronsyre skal gjøre øynene dine mindre hovene og redusere synlige rynker. Produktet er en fullsize med ett par pads og koster 42 kr.

John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder Shampoo & Conditioner

John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder Shampoo & Conditioner

Har fått et par med shampoo og balsam av John Frieda før, da for blondt hår. Denne gangen er det frizz som skal temmes uten å tyngde håret. Er spent på om det klarer det. Var ikke superimponert av merket sist. Kanskje jeg blir det denne gang? Produktene i esken er to prøver på 50 ml hver. En fullsize er på 250 kr og koster 119 kr.

Nok en gang en skuffende eske fra Glossybox. Dersom du likevel er nysgjerrig på esken finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up