Goodiebox august 2019 - Wear Your Pride - Beauty Box Heaven

Goodiebox august 2019 – Wear Your Pride

Goodiebox august 2019Dette er min andre Goodiebox så langt. Synes månedens tema er et av de beste jeg har vært borti av beauty bokser. Ikke bare er temaet bra, men nesten alt av innholdet passet inn under temaet også. Det er ikke ofte jeg føler jeg kan si det.

Månedens eske inneholder:

 • Niré Domed Blending Brush
 • Manucurist Bird of Paradise – Green Nail Lacquer
 • INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask
 • Beaver Cherry Blossom Shampoo
 • Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection

Niré Domed Blending Brush

Niré Domed Blending Brush

Dette er det produktet jeg syntes var kjedeligst å få i esken. Har nok av koster, og glitter er ikke helt min stil heller. En blending brush er likevel fint å ha dersom man ikke har det, og passer fint når man også får øyenskygge i esken. Naturligvis er kosten fullsize og koster 127 kr.

Manucurist Bird of Paradise – Green Nail Lacquer

Manucurist Bird of Paradise - Green Nail Lacquer

Har ikke hørt om dette merket før. Denne negllakken kommer fra merkets grønne serie som inneholder 84 % naturlige ingredienser. Neglelakk er stappfull av skumle ingredienser. Kanskje ikke så rart med tanke på alle egenskapene den skal ha. Holdbar, enkel og påføre, herdes relativt fort, og slitesterk. Det har vært mye snakk om 3- og 5- free negllakker de siste årene. Det vil si negllakker som er fri for de 3 og 5 mest kjente farlige ingrediensene i neglelakk. Denne lakken er faktisk 9-free! Kanskje jeg faktisk kan bruke negllakk med god samvittighet for en gangs skyld. Du får en fullsize negllakk som koster 165 kr.

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

Dette er en cruelty free hydrerende maske med et fargerikt design. Noe mer er det vel egentlig ikke å si om masken. Produktet er en fullsize og koster 49 kr.

Beaver Cherry Blossom Shampoo

Beaver Cherry Blossom Shampoo

Cherry Blossom er en shampoo som lover å balansere hodebunnen, fukte og reparere skadet hår. Ut fra navnet har du kanskje skjønt at den også lukter kirsebær. Den lukter faktisk skikkelig godt! Har ikke hørt om Beaver før, og finner heller ikke ut hvor man kan få kjøpt hårprodukter fra de. På nettsiden deres står det at de sikter på å bli verdensledende innen hårpleie. De har tydeligvis enda litt igjen å gå på før de når målet sitt. Produktet i esken er en prøve på 60 ml. En fullsize på 350 ml koster 205 kr.

Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection

Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection

Ble supergiret da jeg så denne øyenskyggepaletten. Sååååå fine farger!!! Perfekt for daytime makup. Dette er en fullsize, og koster visst nok 418 kr.

Vil si Goodiebox har en bedre eske denne måneden også sammenlignet med Glossybox. Dersom du er nysgjerrig på Goodiebox finner du lenke i abonnementsoversikten.

 

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up