Lookfantastic august 2019 - The Heatwave Edition - Beauty Box Heaven

Lookfantastic august 2019 – The Heatwave Edition

«Are you ready for the hottest summer ever?» innleder Lookfantastic med. Vel, bor i nord-norge, så er vel egentlig ikke det.

Lookfantastic beauty box august 2019Enkelte lenker i innlegget er affiliate-lenker. Disse lenkene er merket med *.

Månedens eske inneholder:

Luxie 737 Tapered Highlighter Brush

Luxie 737 Tapered Highlighter Brush

Har fått en del Luxie-koster i beautyesker. Denne gangen er det en lett highlighterkost som innleder og er et fint tillegg til neste produkt på listen. Kosten er selvfølgelig en fullsize og koster 287 kr.

Bellapierre Heatwave Highlighting Palette

Bellapierre Heatwave Highlighting Palette

Ved første øyekast trodde jeg dette var en øyenskyggepallet, og ble så glad fordi det er så lette fine farger. Var litt nedtur når jeg fant ut at det var en highlighteningpallett. Har sikkert nevnt det hundre ganger, men er rimelig lei av å få highlighteningsprodukter nå. Denne kan brukes til strobing, dersom man vil prøve seg på det. Ellers kan man alltids bruke den som øyenskygge! Paletten er en fullsize og koster 325 kr.

James Read 1 Hour Glow Mask Face & Body*

James Read 1 Hour Glow Mask Face & Body

Ble så gira når jeg så at esken inneholdt et James Read-produkt. Fikk prøve en gradual tan face mist av merket for to år siden, og ELSKET produktet. Denne gangen får man en tan-maske for ansikt og kropp. Dersom du har masken på i 30 minutter får du en fin glow, etter 60 minutter blir du lett brun, og for et mørkere resultat har du masken på i 90 minutter. I tillegg inneholder masken aloe vera for å holde huden myk og fin. Produktet i esken er en prøve på 25 ml. En fullsize er på 200 ml og koster 399 kr.

Natura Herb Infused Sheet Mask

Natura Herb Infused Sheet Mask

I esken fikk jeg også en sheet-mask full av urter og vitaminer som skal minske porer og fukte tørr hud. Masken er en fullsize og koster 54 kr.

Doucce Luscious Lip Stain in «Holiday Getaway»*

Doucce Luscious Lip Stain in "Holiday Getaway"

Dette er en leppefarge som gir en varig matt finish. Denne er en duo til en lip gloss du kan påføre som steg nr. 2 om du ønsker et mer shiny finish. Dessverre fikk vi ikke glossen også. Produktet i esken er en prøve på 1,75 g. En fullsize er på 6 g (duo) og koster 240 kr.

Rituals The Ritual of Holi Body Cream

Rituals The Ritual of Holi Body Cream

Digger Rituals, og blir alltid glad for å få et av deres produkter! Her har vi en body cream med stilig forpakning og fantastisk lukt av flamingoblomst og grapefrukt. Kremen absorberes hurtig og levner huden skikkelig myk. Produktet i esken er liten fullsize på 100 ml og koster 75 kr.

Både James Read og Rituals gjør at jeg er skikkelig fornøyd med esken selv om den inneholdt highlither! Om du er nyskjerrig på Lookfantastic sin beauty box finner du lenke i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up