Glossybox oktober 2019 - Day vs. Night - Beauty Box Heaven

Glossybox oktober 2019 – Day vs. Night

Denne måneden skal jeg faktisk ikke klage for mye på Glossybox. De har for en gang skyld vært flink og satt sammen en ikke så alt for ille boks.

Glossybox oktober 2019

Månedens eske inneholder:

  • Manna Kadar Bloom Mascara
  • 3INA The 24H Pen Eyeliner
  • Context Hydrating Toner
  • Boucheron Quatre En Rouge
  • Vishy Dermablend SOS Corrector Stick Shade 15

Manna Kadar Bloom Mascara

Manna Kadar Bloom Mascara

Yey! En mascara! Vi trenger alltids flere mascaraer! Gleder meg til å teste ut denne. Må bare bruke opp mascaraen jeg er på for tiden, som jeg forsåvidt er veldig fornøyd med. Litt spesiell form på denne. Liker ikke helt at den er så kantete. Ser for meg at det vil påvirke hvor lett den er å påføre. Produktet i esken er en fullsize på 10 ml og koster 258 kr.

3INA The 24H Pen Eyeliner

3INA The 24H Pen Eyeliner

Passende å få en eyeliner til mascaraen for et fullt eye kit. Dessverre har jeg alt for mange eyelinere, og trenger ikke enda en. Jaja. Denne eyelineren er vannfast, som er vel så bra for de som sliter med rennende øyne på vinteren. Jeg er ikke en av de, og foretrekker derfor en eyeliner som er litt enklere å få av når kvelden kommer. Produktet i esken er en fullsize og koster 119 kr.

Context Hydrating Toner

Context Hydrating Toner

Esken inneholdt også en liten 15 ml prøve på alkoholfri toner fra Context, et merke jeg forøvrig ikke har hørt om før. En fullsize er på 180 ml og koster 314 kr.

Boucheron Quatre En Rouge

Boucheron Quatre En Rouge

Glossybox er veldig glad i å dele ut de små parfymeprøvene som du ville fått gratis i en butikk. Synes det kommer en i annenhver eske. Denne gangen var det en ganske frisk og god parfyme, med duft av rips, bringebær, bergamott, mandarin og eple. Prøven er pitteliten, men en fullsize på 50 ml koster 750 kr.

Vishy Dermablend SOS Corrector Stick Shade 15

Vishy Dermablend SOS Corrector Stick Shade 15

Ser ut for at de gode gamle dekkstiftene er kommet tilbake, med et mer fancy navn som SOS corrector. Denne stiften tryller bort mørke ringer, pigmentflekker, arr og hva det måtte være. Produktet i esken er en fullsize på 4,5 g og koster 215 kr.

Oppsummert er jeg nok litt mindre skuffet over Glossybox denne gang. Dersom du er nysgjerrig på esken finner du mer informasjon om Glossybox sitt beauty box abonnement i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up