Goodiebox oktober 2019 - Switch it up - Beauty Box Heaven

Goodiebox oktober 2019 – Switch it up

Switch it up er månedens tema for Goodiebox. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med månedens eske. Bare en ting jeg virkelig ikke likte.

Goodiebox oktober 2019

Månedens eske inneholder:

  • AfterSpa Magic Makeup Remover
  • Essentials by Goodiebox Face Mist
  • Miqura Lip Mask
  • -417 Time Control Firming Mask
  • Æther Xtreme Eau de Parfum
  • Clinique Dramatically Different Lipstick

AfterSpa Magic Makeup Remover

AfterSpa Magic Makeup Remover

Har fått en slik fra før i Glossybox (tror jeg det var). Synes konseptet er genialt! Tenk å slippe forholde seg til ulike renseprodukter! Alt du trenger er denne votten og vann. Og den kan til og med vaskes. Om du investerer i en tre-fire stykker trenger du ikke tenke på å kjøpe flere renseprodukter på lang lang tid. Ikke er de så dyre heller. Kun 59 kr stykke. Det er billigere enn de fleste renseprodukter jeg vet om.

Essentials by Goodiebox Face Mist

Essentials by Goodiebox Face Mist

Kult at Goodiebox har produsert et eget produkt for esken. Er ikke så mye å si om denne face misten. Den lukter helt greit. Flasken er en fullsize på 150 ml, og det står at den koster 89 kr. Litt usikker på hvor man får kjøpt den da.

Miqura Lip Mask

Miqura Lip Mask

Dette er et produkt mange av oss kan ha nytte av nå som høsten begynner gå over til vinter, iallefall her oppe i nord. Merker at leppene mine bare blir tørrere og tørrere. For å være ærlig synes jeg som regel ikke masker er verd prisen. Vær heller flink å bruke hudkrem jevnlig og lip balm. Er likevel litt luksus å bruke maske, og særlig når man får de til en billig penge via beauty bokser. Denne masken er en fullsize og koster 90 kr.

-417 Time Control Firming Mask

-417 Time Control Firming Mask

Elsker eksfolieringsmasker. Denne dødehavsmasken renser dypt ned i huden, fjerner overflødig olje og urenheter, samt gir næring til huden. Dette er bare en liten prøve på 20 ml. En fullsize er på 100 og koster 349 kr.

Æther Xtreme Eau de Parfum

Æther Xtreme Eau de Parfum

Her kommer produktet jeg virkelig ikke likte! Dette skal være en unisexparfyme, men lukter skikkelig stramt. Lukten satte seg som en tørr smak langt bak i ganen og ødela den gode baristakaffen jeg laget meg for dagen. Goodiebox skal iallefall ha cudos for å gi en såpass stor parfymeprøve på hele 0,34 oz. En fullsize er på 75 ml og koster 1190 kr. Ikke verd det!

Clinique Dramatically Different Lipstick

Clinique Dramatically Different Lipstick

Denne leppestiften synes jeg var litt morsomt å få. Eier ikke knæsj rosa leppestift, og har aldri tenkt over om jeg ville passe en slik farge. Nå får jeg iallefall prøvd det. Tror ikke du kan få en mer rosa leppestift en dette. Det er ikke for ingenting at den heter Dramatically Different! I følge Goodiebox er det ikke en fullsize, men den ser stor nok ut til å være det. En fullsize er på 4 g og koster 235 kr.

Synes denne esken absolutt var verd prisen. Dersom du er nysgjerrig på Goodiebox finner du lenke i abonnementsoversikten. 

Bestiller du via vervelenken min får du 50 % av på første eske (og jeg får litt Goodiepoints).

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up