Lookfantastic oktober 2019 - The Cosmic Edition - Beauty Box Heaven

Lookfantastic oktober 2019 – The Cosmic Edition

Jeg er alltids like spent når jeg åpner min Lookfantastic Beauty Box, og skjeldent blir jeg skuffet. Ikke denne gangen heller.

Lookfantastic oktober 2019

Månedens eske inneholder:

  • Look Good Feel Better Angled Blending Brush
  • Oh K! Chok Chok Holographic Fibre Face Mask
  • Eos Lip Balm
  • The Balm Multi Purpose Powder
  • Polaar The Genuine Laplands Hand Cream
  • Wet Brush Mini Detangler Brush

Look Good Feel Better Angled Blending Brush

Look Good Feel Better Angled Blending Brush

Nok en blendingkost. Trenger ikke flere nå! Denne får nok et annet hjem. Dette er en fullsize kost verd rundt 80 kr. Mer har jeg ikke å si om den saken.

Oh K! Chok Chok Holographic Fibre Face Mask

Oh K! Chok Chok Holographic Fibre Face Mask

Har nok sheet masks til å ha spa hver kveld frem til Halloween! Ser ut for at K beauty-trenden har kommet for å bli? Denne masken gleder jeg meg til å bruke, kun fordi den er holografisk. Masken er ikke billig. Koster rundt 120 kr!

Eos Lip Balm

Eos Lip Balm

Elsker Eos balmer. Enkelte lip balmer gjør bare leppene tørrere. Det problemet har jeg aldri hatt med Eos. Også smaker de jo så godt! Lip balmen er en fullsize og koster rundt 80 kr.

The Balm Multi Purpose Powder

The Balm Multi Purpose Powder

For en søt liten ting! Fikk Mary-Lou Manizer, i en fin nude shimmer, som lett kan brukes både som øyenskygge og shimmer eller i ansiktet. Selv om produktet er liten, er det en fullsize og er verd rundt 100 kr.

Polaar The Genuine Laplands Hand Cream

Polaar The Genuine Laplands Hand Cream

Digger Polaarprodukter ❤ Digger også handkremer. Digger derfor at jeg fikk en handkrem av Polaar i esken, selv om det bare var en prøve på 25 ml. En fullsize på 75 ml koster rundt 180 kr.

Wet Brush Mini Detangler Brush

Wet Brush Mini Detangler Brush

Jeg har alltid hatt langt hår, men grer nesten aldri håret mitt. Jeg skal virkelig prøve å gre det en gang i blant med denne lille søte børsten. Kanskje jeg får mindre frizz? Synes bare håret blir så fort elektrisk når jeg grer det. Denne børsten kan brukes både i tørt og vått hår, og skal ikke strekke eller brekke hårstråene i prosessen. Børsten kommer i ulike trykk og koster rundt 100 kr.

Som vanlig er jeg ikke skuffet over Lookfantastic. Om du er nyskjerrig på Lookfantastic sin beauty box finner du lenke i abonnementsoversikten.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up