Unngå julestress - Julegavetips til venninne - Beauty Box Heaven

Unngå julestress – Julegavetips til venninne

Er du en av de som synes det er vanskelig å finne julegave til venninnene dine, og stresser skikkelig rett før jul med å finne den perfekte gaven? Her er noen julegavetips til hun som har alt!

Nei til julestress

Julestress vil du helst unngå. Derfor må du begynne tidlig med å handle inn julegaver. Om du har en plan over hva du tenker kjøpe i julegave til de ulike venninnene dine kan du også handle inn når du kommer over gode tilbud. På den måten sparer du deg også noen kroner.

Skjønnhetsprodukter er et godt alternativ til vin

Vin har alltids vært en slager å kjøpe i julegave til venner og familie, men det er ikke alle som drikker alkohol. Og hvis de drikker alkohol, får de sikkert et par flasker hos andre også. Så hvorfor ikke gi et godt alternativ til vin, nemlig noen eksklusive skjønnhetsprodukter?

Her er noen tips til fine skjønnhetsprodukter å gi til venninnen din.

Molton Brown

Har du testet dusjsåpene til Motlon Brown? De lukter helt himmelsk! Molton Brown har  ikoniske og prisvinnende dufter, bad- og dusjgeleer, samt luksuriøse produkter for hender og hjem. Prisen er også deretter. Det gjør disse produktene til skikkelig bra julegaver ettersom de fleste ikke unner seg selv en så luksuriøs dusjsåpe. En dusjgel på 300 ml koster rundt 280 kr. Om du synes det er litt risky å kjøpe en enkelt stor dusjgel uten å ha luktet den først for å kvalitetssikre at den er verd pengene, er et tips å se om du finner et gift set med ti mindre størrelser i ulike lukter. Har sett de finnes både i 100ml, 50 ml og 30 ml størrelser.

Liten fun fact, Molton Brown bærer det kongelige stempel, The Royal Warrant, som hoffleverandør av toalettartikler til Hennes Majestet Dronning Elizabeth.

Rituals

Om du synes Molton Brown blir litt over gavebudsjettet ditt er gift sets av Rituals et veldig godt alternativ. Rituals har også ulike kroppsprodukter som lukter kjempegodt, men til en litt rimeligere penge. Du kan finne gift sets fra rundt hundrelappen til opp i 500 kr. Et godt alternativ til Rituals sine egne butikker er å handle hos Lyko. De har et stort utvalg av Ritualsprodukter, og enkelte ganger kjører de tilbudskampanjer på gavesettene.

Bubble t

Dersom venninnen din har et badekar kan badebomber være et fint alternativ å enten å spe på som et tillegg til en annen gave, eller ene og alene dersom du må gå for en liten og rimelig gave. Bubble t har ulike badebomber og badesalt i forskjellige fasonger. Hva med å kjøpe badebomber formet som macroner? Eller en pakke tea bags med badesalt? Nedenfor ser du et lite utvalg av morsomme produkter til badekar.

Ansiktsmaske

Et annet godt alternativ er å kjøpe venninnen din en ansiktsmaske. Du finner ansiktsmasker innenfor ulike budsjettnivåer, fra de rimelige, til de mer dyre og luksuriøse. Både mudmasks og peeling masks er gode julegaveideer. Eller du kan kjøpe en sheet mask for å spe på som en ekstra ting til en annen gave.

Coffee Scrubs

Ingenting er så digg som en god kroppsskrubb! Coffee scrubs er gode grovkornete kroppsskrubber og inneholder naturlige oljer som etterlater huden skikkelig myk og hydrert. Du har ulike merker, men Bean Body Coffee Scrub er et godt alternativ og koster rundt 180 kr for en pakke på over 200 gram.

GLOV

Lyst å kjøpe et smart produkt som venninnen din neppe har fra før av? Eller er venninnen din av den litt mer miljøbevisste sorten? Da kan du kjøpe noe fra GLOV. De har ulike sminkefjerne-produkter i form av små votter, kluter og pads som fjerner sminke og skitt kun ved bruk av vann! Og tro meg, de funker! De kan også vaskes og brukes om og om igjen. De er rett og slett geniale! Man sparer til og med penger i og med at man ikke lengre trenger sminkefjerneprodukter.

Abonnement på en beauty box

Dersom det er en venninne du er veldig glad i, og ønsker slå på stortrommen med et budsjett deretter, kan du jo gi henne et årsabonnement på en beauty box. Jeg vil ikke anbefale å gi et abonnement på Lookfantastic i år. Det er rett og slett fordi de ikke har skaffet seg en VOEC avtale med Norge enda, og venninnen din vil da risikere å måtte betale toll etter hvert. Gå heller for et av de norske abonnementene. Dersom budsjettet tillater det vil jeg anbefale Goodiebox, men dersom du må gå for en litt billigere variant er Glossybox perfekt. Da kan du velge mellom både tremåneders, halvårs og helårsabonnement. Dersom du venter til i november er det også stor sannsynlighet for at Glossybox vil ha tilbud på disse abonnementene.

Håper du har fått noen gode ideer til julegaver. Lykke til!

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up