Julekalendere med sminke og hudprodukter - Beauty Box Heaven

Julekalendere med sminke og hudprodukter

Julekalender, eller adventskalender, er ikke bare for småunger. Vi voksne trenger kanskje også en kalender for å telle ned dagene til jul. Det finnes flere gode julekalendere som inneholder sminke og/eller hudprodukter der ute. Det gjelder bare finne den som passer deg best.

Det er en del gode julekalendere å finne i norske butikker og nettbutikker, men noen av de virkelig bra kalendrene finner du i utenlandske nettbutikker. En del av disse nettbutikkene er ikke VOEC-registrert enda. Det betyr at du kanskje må betale ekstra moms på toppen av det adventskalenderen koster når den krysser landegrensa, men det er kanskje likevel verd det.

Reklame: De fleste lenker i innlegget er affiliatelenker. Det påvirker likevel ikke min personlige vurdering av hvilke kalendere jeg selv foretrekker og anbefaler.

De ulike julekalenderene

Det finnes utallige kalendere der ute. Her er bare en liten oversikt over de kalenderne jeg synes er verd pengene. Du finner også en liste over adventskalendere på denne nettsiden som oppdateres jevnlig frem mot desember.

Lookfantastic, Lyko og Eleven sin kalender

Enkelte nettbutikker har egne adventskalendere de fører. En av de beste julekalenderne med et godt variert utvalg av high end sminke- og hudprodukter er Lookfantastic sin. Den koster like over 1000 lappen + moms, men er så verd det! Denne kalenderen ble dessverre utsolgt relativt fort i år. Fortvil ikke, Lyko og Eleven har også egne kalendere. Hvis du virkelig vil unne deg en adventskalender med eksklusive skjønnhetsprodukter bør du velge en av disse to. Lyko sin er den billigste av de to og gir litt mer verdi for pengene enn Eleven sin.

Glossybox vs Goodiebox

Glossybox sin julekalender koster 999 kr, men vær OBS! toll kommer i tillegg! Kalenderens innhold har en verdi på over 5500kr! Personlig har jeg bestillt Goodiebox sin julekalender i år! Den koster også 999 kr (ingen toll!) for medlemmer (1099 kr for de som ikke er medlem), og inneholder produkter til en verdi av 4500 kr. Dessverre er denne kalenderen midlertidig utsolgt, men skriv deg på lista. Kanskje de får inn flere! Dersom du ønsker å bli medlem av Goodiebox kan du følge denne vervelenken og få 50 % rabatt på første eske (og jeg får noen goodiepoints).

Rituals har to kalendere i år!

Rituals tilbyr to ulike kalendere i år. Den ene heter Exclucive Calendar, koster 650 kr, men verd 1300 kr. Den andre heter Deluxe Calendar, koster 980 kr, men verd nesten 1600 kr. Begge inneholder ulike ritualsprodukter i forskjellige prøvestørrelser.

Body Shop sin julekalender

The Body Shop har hele tre kalendere i år; The Body Shop Original julekalender, The Body Shop Big julekalender og The Body Shop Ultimate julekalender. Forskjellen på disse er både pris og innholdets verdi. I tillegg har de to største kalenderene 25 luker i stedet for 24. Den billigste, Original, koster 998 kr, med en verdi på 1400 kr. Den dyreste, Ultimate, koster 1998 kr, med en verdi på 3900 kr.

Julekalender med sminke

Dersom du ønsker en julekalender kun med sminke i har du noen ulike kalendere å velge mellom. Du har Makeup Revolution sin julekalender som koster 599, NYX sin som koster 845 kr og Catrice sin kalender som koster 445 kr. Tar med Real Techniques sin julekalender også her selv om den i utgangspunktet ikke inneholder sminke, men accessories til å påføre sminke. Denne kalenderen koster 849 kr.

Essie sin julekalender

Dersom du er hekta på negllakk er Essie sin kalender midt i blinken for deg. Kalenderen inneholder både fullsize- og minilakker, og koster 829 kr.

High End kalendere

Om du vil bruke litt penger på julekalenderen din i år kan du unne deg ulike high end kalendere. Yves Saint Laurent sin for eksempel til over 3000 kr (men er på tilbud nå til rundt 2500 kr). Denne kalenderen er inneholder en god blanding av sminke, hudprodukter og parfyme fra det kjente merket. ESPA har også en kalender til 1800 kr (pluss toll) og inneholder ulike hudprodukter fra merket i små størrelser. En av mine favoritter er Molton Brown sin julekalender til rundt 2200 kr (pluss toll) full av merkets velduftende kroppsprodukter. Babor har også en kalender utelukkende med ampuller til 945 kr, og Lancôme sin kalender er full av skjønnhetsoverraskelser til 1995 kr.

Andre julekalendere

Enkelte andre julekalendere som er vert å nevne er NUXE Beauty Countdown julekalender med kroppsprodukter fra merket til 738 kr (pluss toll), og Lumenes julekalender Beauty Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Surprises som koster 919 kr.

Hvilken julekalender er best for deg?

Det er det nok du som best kan svare på. I og med at Goodiebox sin kalender er utsolgt utgår den med mindre de får inn flere. Glossybox sin kalender er da et godt alternativ siden den inneholder mye verdi for pengene. Personlig ville jeg valgt Lyko Adventskalender Luxury den inneholder skikkelige bra produkter og er også relativt rimelig i forhold til produktenes verdi. Vil også nevne Molton Brown sin kalender, fordi jeg virkelig digger produktene deres, men synes den blir litt for dyr for meg. Lykke til i førjulstiden!

Artikkelen blir oppdatert fortløpende som det kommer ut flere kalendere for salg.

Du finner en oversikt over ulike julekalendere med sminke- og hudprodukter på denne siden.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up