Human+kind - etisk vegansk hudpleie - Beauty Box Heaven

Human+kind – etisk vegansk hudpleie

Siste halve året har Goodiebox introdusert oss for et merke jeg fant interessant, Human+Kind, med undertittelen Skincare with a conscience. Til nå har Goodiebox introdusert oss for tre produkter av merket, Body Suffle, Moisturising Facial Cream og Body Oil Lavendel. Har lagt merke til at kremen Body Suffle er en hot potet på byttemarkedet til Goodieswap. Det er med andre ord ikke bare jeg som digget den.

Reklame: Innlegget inneholder affiliatelenke til Farmasiet.no

Human+Kind Body Suffle
Human+Kind Body Suffle

Vegansk + Cruelty-Free + Naturlig + Etisk + Fri for parabener

Det er ikke så lett å finne hudpleie som passer dine behov dersom du har litt flere kriterier annet enn at produktene skal fungere og eller lukte godt. Skal de også være dyrevennlig, uten visse kjemikalier, er du etisk bevisst? Human+Kind krysser av det meste på check-listen om du har mange kriterier. De lover faktisk følgende: Vegansk + Cruelty-Free + Naturlig + Etisk + Fri for parabener.

Mange produkter inneholder for eksempel honning og bievoks. Dette, og andre biprodukter fra dyr, finner du ikke i Human+Kind sine produkter. Ingen av produktene er heller testet på dyr. Ingrediensene i produktene er både naturlige og produsert på etisk vis. De prøver også å lage emballasjen miljøvennlig med å lage emballasje av gjenbrukte og gjenbrukbare materialer.

Produktene

Du finner ulike produkter både for ansikt, kropp, hender og lepper på Human+Kind sine hjemmesider. De fører for eksempel en ansikts-skrubb uten mikroplast, dyptrengjørende gjenbrukbare kluter som fjerner sminke (og varer opp til 1000 vask!) og deodorant uten aluminium og parfyme. De har også noe de kaller for sitt kult-produkt Family Remedy Cream (merket 8 in 1) som kan bruker på alt mulig. Kremen fungerer spesielt bra på eksemhud, men også på kløe, insektstikk og skrubbsår.

En del av produktene deres er merket 2 in 1. Dette er for at du skal slippe å ha så mange forskjellige produkter i skapet til til ulike hudregimer. Det liker vi.

Hvor kan du få kjøpt Human+Kind i Norge?

Noen ganger er det vanskelig å få tak i enkelte produkter man får i Goodiebox i Norge. Har gjort et lite søk på nett for å finne ut hvor man egentlig kan få tak i produktene deres. Til nå har jeg bare funnet to butikker som fører merket, Vita og Farmasiet. Vita er grei å handle på dersom du ønsker handle fysisk i butikk, men selv foretrekker jeg Farmasiet da de har utrolig billig frakt, samt at du kan kjøpe apotekting med det samme dersom det er noe du mangler.

Sist men ikke minst så synes jeg godt Goodiebox kan lange en limited edition-eske med Human+Kind produkter. Ut fra produktlisten deres er det mye spennende å prøve derfra!

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up