Om Beauty Box Heaven - Beauty Box Heaven

Om Beauty Box Heaven

Denne nettsiden er for alle oss som elsker beauty box-konseptet, og for oss som savner en oversikt over bokser vi kan kjøpe.

Da jeg oppdaget dette fantastiske konseptet savnet jeg en oversikt over boksene som er tilgjengelig i Norge. Målet med nettsiden er å lage en slik oversikt både for abonnementsesker og esker som selges enkeltvis slik at andre ikke trenger bruke tid på å lete rundt etter de ulike tilbudene. Jeg blir veldig takknemmelig for tips om esker som ikke er på nettsiden. Alle tips er med på å bygge innhold til en bedre oversikt.

Som et lite tillegg deler jeg også nyheter, tips og reviews i bloggen.

Enkelte av lenkene i oversikten over beauty bokser kan være affiliatelenker. Det betyr at jeg kan tjene kommisjon for eventuelle kjøp som blir utført på nettsiden etter at du har klikket deg inn på en slik lenke.  Det er kun en liten sum som tilgodesett ved eventuelle kjøp basert klikk fra slike lenker, og du som leser eller kjøper blir ikke belastet for dette. Dersom du ikke ønsker at jeg skal tjene på ditt kjøp, kan du velge å søke opp produktet i en søkemotor.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få beskjed når jeg har postet et nytt blogginnlegg, har tips om en ny beauty box eller et godt tilbud.

Invalid email address
Du kan melde deg av nårsomhelst
keyboard_arrow_up